Carrièredag

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
P.S.-activity
Organisator
Carrièredagcommissie 2018-2019
Datum en tijd
1 mrt. 2019 09:00 - 21:00

Op vrijdag 1 maart vindt de jaarlijks terugkerende Carrièredag weer plaats. Deze dag geeft masterstudenten een unieke kans om kennis te maken met mogelijke werkgevers of om inspiratie op te doen voor de toekomst. Het evenement zal plaatsvinden in het Congrescentrum Hanze Plaza en begint om 9:00 uur en zal tot 19:30 uur duren. Tijdens deze dag zullen bedrijfspresentaties, workshops en lezingen van verschillende farmaceutische bedrijven worden gegeven. Aan deze activiteit zijn geen kosten verbonden en is inclusief een lunch, diner en afsluitend een borrel. Binnenkort zullen de deelnemers een opgaveformulier ontvangen om een voorkeur voor workshops, speeddate sessies en bedrijfspresentaties aan te geven. Geef je snel op en ontdek wat de toekomst voor jou in petto kan hebben!

Let op! De Carrièredag is alleen toegankelijk voor masterstudenten. Verder is deze dag verplicht voor zesdejaars studenten. Het is ook voor zesdejaars nodig om je in te schrijven voor de Carrièredag.

Bij overinschrijving zullen vijfdejaars voorrang krijgen boven vierdejaars. Wanneer er meer vijfde- en zesdejaars staan ingeschreven dan dat er plek is, worden vierdejaars uitgesloten van deelname en wordt er geloot onder de vijfdejaars voor de overige plekken. De loting zal plaatsvinden op maandag 18 februari, de inschrijvingen sluiten op vrijdag 15 februari om 00:00 uur. Mocht je je later aanmelden, dan zal je random worden ingedeeld in workshops.

Voor meer informatie kun je hier terecht.

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Onze sponsoren