De 13e Carrièredag der G.F.S.V. “Pharmaciae Sacrum”

De Groningse Farmaceutische Studentenvereniging “Pharmaciae Sacrum” organiseert in 2021 wederom een Carrièredag voor vierde-, vijfde- en zesdejaars studenten. De Carrièredagen van voorgaande jaren waren een groot succes en inmiddels is deze dag een vast onderdeel geworden in het jaarprogramma van Pharmaciae Sacrum. Dit jaar vindt de 13e Carrièredag plaats op vrijdag 26 februari 2021.

Het is gebleken dat in de laatste fase van de Master Farmacie de student te weinig in contact is gekomen met bedrijven en beroepsorganisaties. Daarom heeft de studievereniging Pharmaciae Sacrum in het verenigingsjaar 2008-2009 besloten zelf een Carrièredag voor masterstudenten te organiseren. Uw bedrijf of organisatie kan zich op deze dag presenteren aan de studenten door het geven van lezingen of workshops. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om direct in contact te komen met de studenten.

Veel studenten die bijna afgestudeerd zijn, beschikken nog over te weinig contacten met potentiële werkgevers. Door middel van een Carrièredag komen studenten in aanraking met diverse bedrijven en verenigingen. Voor de bedrijven is dit dan ook dé uitgelezen kans om zichzelf te presenteren en in contact te komen met een nieuwe generatie farmaceuten.

Kortom, student, bedrijf én organisatie hebben profijt van deze dag!

Met circa 100 deelnemers is de kans groot dat u hier een potentiële werknemer/collega vindt! Naar aanleiding van de afgelopen 12 edities van de Carrièredag hebben verscheidene studenten en werkgevers elkaar gevonden. Ook dit jaar zullen we nog een extra mogelijkheid bieden om succesvolle matches te maken: het vacaturebord. Op de panelen van dit bord kunnen de bijna afgestudeerde farmaceuten actuele vacatures van deelnemende bedrijven bekijken en misschien wel hun toekomstige baan vinden.

Vanwege het coronavirus zal de Carrièredag dit jaar online plaatsvinden.