Asc Academics

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
P.S.-activiteit
Datum en tijd
18 mei 2018 17:30 - 21:00

Asc Academics

Op vrijdag 18 mei zal net als vorig jaar de avondworkshop "Market Access en Health Economics in Nederland" plaatsvinden, welke vorige jaar druk bezocht en geslaagd was.

Tijdens drie korte sessies krijg je een overzicht van het complexe en dynamische beeld van het vergoedingstraject van nieuwe innovatieve medicijnen in Nederland, vanuit de hoek van politiek, de hoek van de industrie, en alles daar tussen in. Hoe werkt het, welke spelers zijn er, en wat als iets niet ''kosten-effectief'' is? Hot topics in Europa, in Nederland, in kranten, en onder zorg professionals. Niemand minder dan Tweede Kamerlid Arno Rutte (VVD) zal hierover vertellen vanuit politiek oogpunt, gezien hij jarenlang woordvoerder zorg was namens de grootste partij van Nederland.

Daarnaast zullen vanuit Janssen Pharmaceutica Annemarie van der Kolk (Market Access) en Hugo van Rooijen (Specialist Governmental Affairs) vertellen hoe het voor een fabrikant is om anno nu een geneesmiddel vergoed en bij de juiste patient te krijgen. Ook zal Evgeni Dvortsin, ex PS'er en eigenaar van Asc Academics, vertellen hoe gezondheidseconomie een (hoofd)rol speelt in wereldwijde vergoedingstrajecten, maar ook hoe kosten-effectiviteit wordt gebruikt door bijv. het WHO en de Bill en Melinda Gates Foundation.

De avond begint om 18:00, de Groningse locatie wordt volgende week gecommuniceerd. Bij deze avond is een gratis diner inbegrepen. Verder zijn er geen kosten aan verbonden. Deze activiteit kan meetellen voor BV en PAH.

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Onze sponsoren