Lustrum, Galadiner

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
P.S.-activiteit
Organisator
27e Lustrumcommissie
Datum en tijd
18 feb. 2017 18:30 - 23:00
Locatie
Brinkhotel, Zuidlaren

Het begin van het einde, oftewel het Galadiner. Tijdens dit diner zal er smakelijk gegeten en goed gedronken worden op de laatste dag van het 27e Lustrum. 

Het Galadiner zal aanvangen om 19.00 uur. Aangezien de locatie van het diner buiten de stad Groningen is, zullen er bussen worden ingezet. De bussen zullen om 18.30 uur vertrekken vanaf het Student Hotel, Boterdiep 9. De bussen zullen ons rond 22.30 uur terugbrengen naar de vertreklocatie in Groningen. Tijdens het diner zullen we een heerlijk drie-gangendiner voorgeschoteld krijgen. Tevens zal de wijn rijkelijk vloeien. Het drie-gangendiner zal uit de volgende gerechten bestaan:

Voorgerecht:

Proeverij met o.a. zalm en carpaccio

Hoofdgerecht:

Varkenshaas 

Nagerecht:

Grand dessert

Voor de vegetariërs onder ons zal er als voorgerecht een proeverij met o.a. een geitenkaasvlaai en salade van lotuswortel geserveerd worden. Het hoofdgerecht zal bestaan uit maisbeignets. Wanneer je kiest voor deze vegetarische gerechten, dan dien je dit voor vrijdagochtend 11:00 uur aan te geven via de mail. Bij het ontbreken van een reactie, zullen wij ervan uitgaan dat je de vleesgerechten wilt. De allergieën/dieetwensen die reeds bij ons zijn doorgeven en worden ook nu meegenomen.

Wij hopen dat jullie begrijpen dat we tot deze beslissing zijn gekomen. Wij hebben er begrip voor als je door deze wijziging niet meer naar het Galadiner wilt komen. Het is daarom mogelijk om je tot vrijdagochtend 11.00 uur kosteloos af te melden door een mail te sturen naar bestuur@psgroningen.nl.

Wij hebben er heel erg veel zin in en hopen er een onvergetelijke avond van te kunnen maken! Met meer dan 140 mede-farmaceuten kan dit bijna niet fout gaan. 

Het is helaas niet meer mogelijk om je aan te melden voor het galadiner. 

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Onze sponsoren