Career Day

About this event

Category
P.S.-activity
Organizer
Career Day Committee 2022-2023
Date and time
Mar 3, 2023 09:00 - 19:00
Location
Euroborg

Career Day

Beste masterstudenten,

Op vrijdag 3 maart vindt de 15e Carrièredag van Pharmaciae Sacrum plaats! De Carrièredag is de uitgelezen kans om je voor te bereiden op de start van je Carrière. Misschien leg je hier wel het eerste contact met je toekomstige werkgever! Tijdens het ochtendprogramma is er de keus uit een aantal carrière-workshops, waar je handige vaardigheden zult leren voor na je afstuderen. In de middag zullen verschillende bedrijven en organisaties uit de farmaceutische sector zich presenteren. Gedurende de middag zal er een bedrijvenmarkt zijn, waar een aantal bedrijven aanwezig zal zijn met een stand. Daarnaast zal er de mogelijkheid zijn om een professionele portretfoto te laten maken voor je CV of LinkedIn-profiel. 
Ben je benieuwd welke bedrijven en organisaties aanwezig zullen zijn op de Carrièredag? Het programmaboekje kan hier worden gevonden. 
De Carrièredag zal plaatsvinden in het stadion van FC Groningen, de Euroborg. 

Het globale programma ziet er als volgt uit:
- Ontvangst
- Opening
- Carrière-workshops (inclusief koffiepauze)
- Lunch en opening van de bedrijvenmarkt
- Workshopronde I
- Workshopronde II
- Koffiepauze (met bedrijvenmarkt)
- Workshopronde III
- Workshopronde IV
- Netwerkborrel 
- Diner

De inschrijvingen voor de workshops zullen dit jaar verlopen via Let's Get Digital. Het is van belang je op tijd aan te melden. Meld je daarom uiterlijk op vrijdag 17 februari aan. Je ontvangt dan uiterlijk woensdag 22 februari een mail met jouw inloggegevens voor de app Let’s Get Digital. Voor de inschrijvingen van de workshops geldt vol=vol, dus zorg dat je op tijd klaar zit om je in te schrijven. Studenten die PAH volgen krijgen voorrang voor deze inschrijving, voor hen zal de inschrijving opengaan op donderdag 23 februari om 20:00 uur. Voor de overige studenten gaat de inschrijving open op vrijdag 24 februari om 9:00 uur. Als je je niet inschrijft voor de workshops, zullen wij je indelen. De deelnemersbijdrage voor de Carrièredag zal €5,- bedragen.

Er kunnen maximaal 150 mensen deelnemen aan de Carrièredag. Indien er meer mensen willen deelnemen, wordt er geloot op 22 februari onder de deelnemers die geen PAH volgen. Er kunnen maximaal 75 mensen deelnemen aan het diner, de kosten voor het diner zullen €5,- bedragen. Indien er meer mensen mee willen doen aan het diner zal er worden geloot. 
Volg je PAH? Laat dit weten bij je aanmelding. Ook allergieën en dieetwensen kun je hier laten weten.

Inschrijven kan ook nog ná 17 februari, maar dan bestaat de kans dat je niet terecht kan bij alle workshops van jouw voorkeur. Inschrijven voor de carrièredag kan tot woensdag 22 februari 12:00. 

We hopen jullie allemaal te mogen ontvangen op deze dag!

Liefs,
de 15e Carrièredagcommissie

Pay attention: the activity will be in Dutch!

Participants

Please login to view all participants