Carrièredag

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
P.S.-activiteit
Organisator
Carrièredagcommissie 2017-2018
Datum en tijd
15 mrt. 2018 09:00 - 19:30

 

De Carrièredagcommissie van de Groningse Farmaceutische Studenten Vereniging ''Pharmaciae Sacrum'' organiseert in 2018 wederom een Carrièredag voor vierde-, vijfde- en zesdejaars studenten. Deze tiende editie zal plaatsvinden op donderdag 15 maart 2018 in het 'Congrescentrum Hanze Plaza' te Groningen. 

De Carrièredagen van voorgaande jaren waren een groot succes en inmiddels is de Carrièredag een vast onderdeel in het jaarprogramma van Pharmaciae Sacrum. 

In de laatste fase van de Master Farmacie aan de Rijksuniversiteit Groningen biedt de opleiding weinig mogelijkheden om in contact te komen met bedrijven en beroepsorganisaties. Daarom is in het verenigingsjaar 2008-2009 besloten om vanuit de studievereniging Pharmaciae Sacrum een Carrière-event voor masterstudenten te organiseren. 
​De Carrièredag is met ingang van vorig jaar verplicht voor zesdejaars farmaciestudenten. Ook voor zesdejaars is het nodig om je in te schrijven voor de Carrièredag. 

Deelname voor deze activiteit is voor leden van P.S. gratis. Nadat je je hebt ingeschreven, ontvang je later van ons een mail met meer informatie over het verloop van de dag. In deze mail zal je ook een link vinden waarmee je je voorkeur aan kunt geven voor de keuze van workshops, bedrijfspresentaties en speeddate sessies. Het is hierbij belangrijk dat je dit op tijd invult. 

Bij overinschrijving zullen vijfdejaars voorrang krijgen boven vierdejaars. Wanneer er meer vijfde- en zesdejaars staan ingeschreven dan dat er plek is, worden vierdejaars uitgesloten van deelname en wordt er geloot onder de vijfdejaars voor de overige plekken. De loting zal plaatsvinden op vrijdag 2 maart, de inschrijvingen sluiten op 1 maart om 00:00 uur. Mocht je je later aanmelden, dan zal je random worden ingedeeld in workshops. 

Voor meer informatie kun je hier terecht.

Zorg ervoor dat je ook je keuzes doorgeeft voor de workshops, bedrijfspresentaties en speedates!

 

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Onze sponsoren