Kroegcollege: Tuchtrecht

Deelname

Aanmelden mogelijk tot
7 mrt. 2019 15:00:00
Aanmelden

Over dit evenement

Categorie
P.S.-activiteit
Organisator
The 137th board of G.F.S.V. "Pharmaciae Sacrum"
Datum en tijd
7 mrt. 2019 19:30 - 22:30

Kroegcollege: Tuchtrecht

Op donderdag 7 maart openen Pharmaciae Sacrum en JFV Groningen hun deuren tijdens het JFV & P.S. Kroegcollege: Tuchtrecht.
Dit kroegcollege vormt een primeur. Het is namelijk voor het eerst dat deze twee studieverenigingen hun krachten bundelen in een samenwerking. Tijdens dit kroegcollege zullen zowel de juridische als de medische kant van het tuchtrecht naar voren komen. Onder het genot van een drankje zullen wij naar de volgende twee sprekers luisteren:
Mr. drs. Mert Kremer is advocaat en partner bij Trip Advocaten & Notarissen. Mert is werkzaam op de sectie aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht.
Dhr. drs. Peter Bakker heeft een zetel in de Raad van Tucht van de KNMP.

Na afloop zal er een borrel plaatsvinden. Het kroegcollege zal plaatsvinden in café de Keyzer. 

Wil je meer te weten komen over het Tuchtrecht? Schrijf je dan snel in. 

Er is een maximaal aantal deelnemers van 35 personen voor het Kroegcollege van JFV (de helft is gereserveerd voor beroepsvoorbereiding en PAH en de andere helft voor andere geïnteresseerde leden). Mochten meer mensen zich aanmelden, dan zal er een loting plaatsvinden. Voor dit evenement geldt het Protocol In- en Uitschrijven welke te vinden is op onze website. We hopen je daar te zien! 

Wil je deze activiteit laten meetellen voor ‘Beroepsvoorbereiding’ of ‘Professioneel en Academisch Handelen’? Klik dan op 'Aanmelden'. Typ vervolgens ‘Ja’. Wil je deze activiteit niet laten meetellen, typ dan ‘Nee’. Klik vervolgens op ‘Bevestig deelname’.

Note: this event will be held in Dutch!

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Onze sponsoren