Carrièredag

Participation

Joining this event is not possible anymore

About this event

Category
P.S.-activity
Organizer
Carreer Day Committee 2020-2021
Date and time
Feb 26, 2021 09:00 - 16:00

Carrièredag

Op vrijdag 26 februari 2021 zal de 13e Carrièredag van Pharmaciae Sacrum online plaatsvinden. Middels plenaire sessies, bedrijfspresentaties en workshops kom je in aanraking met verschillende verenigingen en bedrijven. Tijdens de koffiepauzes en de lunch vindt er een bedrijvenmarkt plaats waar deelnemende bedrijven met een online-stand zullen staan. De Carrièredag is de uitgelezen kans om in contact te komen met een potentiële werkgever! Aan deze activiteit zijn geen kosten verbonden (voor niet-leden van Pharmaciae Sacrum kost deze dag €7,50).

Naast aanmelden via deze website is het ook noodzakelijk om dit Google Form formulier in te vullen. 

Let op! De Carrièredag is alleen toegankelijk voor masterstudenten. Verder is deze dag verplicht voor zesdejaars studenten. Mocht je om één of andere reden verhinderd zijn, dan is de facultaire carrièredag of de K.N.P.S.V. Beroependag een goed alternatief. Het is voor zesdejaars ook nodig om je in te schrijven voor de Carrièredag.

Bij overinschrijving zullen vijfdejaars voorrang krijgen boven vierdejaars. Wanneer er meer vijfde- en zesdejaars staan ingeschreven dan dat er plek is, worden vierdejaars uitgesloten van deelname en wordt er geloot onder de vijfdejaars voor de overige plekken. Het maximaal aantal deelnemers voor de Carrièredag is 100. Indien er meer aanmelding zijn, zal er een loting plaatsvinden op maandag 22 februari. De inschrijvingen sluiten op zaterdag 20 februari om 00:00 uur. Mocht je je later aanmelden, dan zal je random worden ingedeeld in workshops.

Voor meer informatie kun je hier terecht. 

Tijdens de Carrièredag kunnen we je een lunch aanbieden van Bakker Bart, mits je in Groningen bent. We zijn namelijk enkel in staat om binnen de stad Groningen te bezorgen. Mocht je het nog niet hebben gedaan, zou je dan VOOR 23 februari je lunchkeuze willen doorgeven via DIT formulier? 

 

Participants

Please login to view all participants