Carrièredag

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
P.S.-activiteit
Organisator
Carrièredagcommissie 2019-2020
Datum en tijd
28 feb. 2020 09:00 - 19:30

Carrièredag

Op vrijdag 28 februari 2020 zal de 12e Carrièredag van Pharmaciae Sacrum plaatsvinden in het Congrescentrum Hanze Plaza, Protonstraat 16, te Groningen. Middels plenaire sessies, bedrijfspresentaties en workshops kom je in aanraking met verschillende verenigingen en bedrijven. Tijdens de lunch, de koffiepauze en de borrel vindt er een bedrijvenmarkt plaats waar deelnemende bedrijven met een stand zullen staan. De Carrièredag is de uitgelezen kans om in contact te komen met een potentiële werkgever! Aan deze activiteit zijn geen kosten verbonden en is inclusief een lunch, diner en afsluitend een borrel.

Binnenkort zullen de deelnemers een opgaveformulier ontvangen om een voorkeur voor workshops, speeddate sessies en bedrijfspresentaties aan te geven. Geef je snel op en ontdek wat de toekomst voor jou in petto kan hebben!

Let op! De Carrièredag is alleen toegankelijk voor masterstudenten. Verder is deze dag verplicht voor zesdejaars studenten. Het is ook voor zesdejaars nodig om je in te schrijven voor de Carrièredag.

Bij overinschrijving zullen vijfdejaars voorrang krijgen boven vierdejaars. Wanneer er meer vijfde- en zesdejaars staan ingeschreven dan dat er plek is, worden vierdejaars uitgesloten van deelname en wordt er geloot onder de vijfdejaars voor de overige plekken. Het maximaal aantal deelnemers voor de Carrièredag is 100. Indien er meer aanmelding zijn, zal er een loting plaatsvinden op maandag 24 februari. De inschrijvingen sluiten op zondag 23 februari om 00:00 uur. Mocht je je later aanmelden, dan zal je random worden ingedeeld in workshops.

Voor meer informatie kun je hier terecht. 

 

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Onze sponsoren