Dies Gala Dinner

About this event

Category
P.S.-activity
Organizer
Diescommissie 2018-2019
Date and time
Feb 9, 2019 18:30 - 21:30

Dies Gala Dinner

Voorafgaand aan het Galabal kan genoten worden van een heerlijk diner, waarbij gezellig met al je vrienden onder het genot van een drankje gekletst, gezongen en geluisterd kan worden naar een tal van toespraken. Er wordt een driegangendiner georganiseerd in Restaurant WEEVA aan het Zuiderdiep. Als voorgerecht kan gekozen worden uit Groninger mosterdsoep met spekjes en bosui of tomatensoep met groenten en gehaktballetjes. Als hoofdgerecht kan er een keuze worden gemaakt uit kabeljauw met kruidenkorst en aardappelpuree met witte wijnsaus, rundersukade met jus en aardappelpuree of licht pikante linzencurry met diverse groenten. Bij de hoofdgerechten worden frietjes en salade geserveerd. Als nagerecht wordt “Poffert” geserveerd, dit is warme Groninger cake uit de pofferttrommel met vanillesaus en slagroom. Ben je vegetarisch of heb je andere dieetwensen kan dit doorgegeven worden en wordt er een passend menu voor je gemaakt. Dit heerlijke menu heeft je vast overtuigd om te komen en we verwelkomen je dan ook graag tijdens het diner bij Restaurant WEEVA! 

Voor het galadiner zijn maximaal 150 plekken beschikbaar. Hierbij geldt VOL=VOL.

 

Datum: Zaterdag 9 februari
Tijd: 18:30 uur – 21:30 uur
Locatie: Restaurant WEEVA, Gedempte Zuiderdiep 8-10
Kosten: €28,00

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Preliminary to the Gala it is possible to enjoy a delicious dinner, where you can meet up with your friends to have a talk, to sing and to listen to a few speeches while enjoying a drink. A three-course dinner will be provided by and in restaurant WEEVA. As a starter, you can choose between a Groninger mustard soup with bacon and spring onion or a tomato soup with vegetables and meatballs. For the main dish, a choice can be made out of codfish with a crust of herbs and mashed potatoes with a sauce of white wine, beef shoulder steak with gravy and mashed potatoes or slightly spicy lentil curry with various vegetables. The main dishes will be served along with fries and salad. For dessert, “poffert” will be served, which is a hot Groninger cake with vanilla sauce and whipped cream. If you are a vegetarian or if you have other specific dietary requirements it is possible to indicate this, so an adjusted menu can be composed. This delicious menu has probably already convinced you to participate so we are glad to welcome you at the dinner at restaurant WEEVA!

The maximum number of participants for the dinner is 150. FULL=FULL

 

Date: Saturday 9th of February
Time: 06:30 pm – 09:30 pm
Location: Restaurant WEEVA, Gedempte Zuiderdiep 8-10
Costs: €28,00

 

 

Bezig met laden...

Participants

Please login to view all participants