BENU Apothekersopleiding (deel 2)

About this event

Category
P.S.-activity
Organizer
The 138th board of G.F.S.V. "Pharmaciae Sacrum"
Date and time
Nov 26, 2019 17:30 - 21:00
Location
3219.0024 Lounge 3

BENU Apothekersopleiding (deel 2)

De BENU Apothekersopleiding bestaat uit 3 modules, namelijk Markt, Mens en Finance. Wanneer alle modules behaald zijn wordt er een BENU-certificaat uitgereiktIedere module bestaat uit twee avonden (12 en 26 november) van 18:00 tot 21:00 uur. De avond vangt aan met een diner, hierna begint de workshop.

De module Markt zal gaan over de volgende onderwerpen, vanuit het perspectief van de apotheker:

  • Hoe maak je een omgevingsanalyse?
  • Hoe maak je een marktplan?
  • Hoe voer je een verkoopgesprek?

Aanwezigheid op beide avonden is verplicht. Op de eerste avond wordt er uitleg gegeven en een opdracht uitgedeeld. Op de tweede avond wordt deze opdracht nabesproken. (Aanmelding voor deze avond geldt voor beide avonden.)

Het maximum aantal deelnemers voor deze activiteit is 35, wanneer er meer aanmeldingen zijn zullen we loten. Om 17:30 zal begonnen worden met een diner in de Reductieruimte (schuin tegenover het P.S.-hok).

1) Wil je deze activiteit laten meetellen voor ‘Beroepsvoorbereiding’ of ‘Professioneel en Academisch Handelen’? Klik dan op 'Aanmelden'. Typ vervolgens ‘Ja’. Wil je deze activiteit niet laten meetellen, typ dan ‘Nee’. Klik vervolgens op ‘Aanmelding bevestigen’.
2) Wil je deelnemen aan het gratis diner voorafgaande aan de workshop? Laat het ons dan tevens weten nadat je op 'Aanmelden' hebt geklikt.