Binnenland Bedrijven Bezoek

About this event

Category
P.S.-activity
Organizer
The 137th board of G.F.S.V. "Pharmaciae Sacrum"
Date and time
27 Aug 2019 09:00 - 28 Aug 2019 20:00

Op 27 en 28 augustus staat een van de meest mooie activiteiten van het studiejaar gepland, het Binnenland Bedrijven Bezoek! Met 35 farmaceuten zullen wij ons begeven naar het altijd zonnige Scheveningen! Hier zullen wij verwend worden met een heerlijke barbecue wat gevolgd wordt door een heus strandsporttoernooi. Tijdens het toernooi wordt beachvolleybal afgewisseld met strandvoetbal en ultimate frisbee. Uiteraard zullen wij, na even opgefrist te hebben, het nachtleven van Scheveningen gaan ervaren om de onvergetelijke avond compleet te maken.

Voor slechts €20,- maak jij deze fantastische trip mee en zul je een boel wijzer worden gemaakt van het farmaceutisch veld.

Onderweg naar Scheveningen zullen wij langs Astellas Pharma in Meppel gaan. Wij zullen onder meer een rondleiding krijgen over zowel de productie- als de onderzoeksfaciliteit. Vanaf Meppel reizen wij door naar Woerden. Hier bevindt zich het farmaceutische concern Roche. Zij richten zich op het onderzoek naar en de productie van specialistische medicatie zoals bijvoorbeeld bij kanker of reuma wordt gebruikt. Wij zullen meegenomen worden in enkele actualiteiten die spelen binnen de farmaceutische wereld en hoe Roche hierop inspeelt. Denk hierbij aan personalised healthcare en value-based healthcare. 

Na een korte nacht vertrekken wij 's ochtends in de richting van Utrecht. Hier zullen wij een bezoek brengen aan het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen (CBG). Dit is de Nederlandse autoriteit op het gebied van toelating van geneesmiddelen op de Nederlandse markt. Zij zullen ons toelichten hoe dit proces in zijn werk gaat en wat er allemaal bij komt kijken.

Als wij aan het einde van de middag weer in Groningen arriveren, staat ons een verrukkelijk driegangendiner te wachten in Eetcafé de Stadstuin.

Wacht niet langer en schrijf je nu in!

De loting heeft plaatsgevonden en de uitslag kan hieronder gevonden worden:

Mee mogen:

  1. Ruud Stapel      
  2. Lilian Stapel
  3. Carel Botterman
  4. Janna van der Hoek
  5. Niek Berends
  6. Jan de Boer
  7. Robin Emaus
  8. Bjorn van der Weide
  9. Anniek Middeldorp
  10. Joeri Teisman
  11. Lisa Froukje van Wier
  12. Wynand Schotanus
  13. Hessel Kooi
  14. Henrieke Westerhuis
  15. Dennis Berends
  16. Daan Boellen
  17. Xantia Heeres
  18. Gezine Holtland
  19. Rita Nasee
  20. Marina Mekhaeil
  21. Laura Schot
  22. Annemiek Hijlkema
  23. Melle van Meel
  24. Sharon Stoffers
  25. Ulrike van Ark
  26. Adnan Kanaan
  27. Reinder Schut
  28. Lisa Jansen
  29. Evelien Dijkstra
  30. Laura ten Broek
  31. Lotte van Hal
  32. Wies van Bakel
  33. Anieke Hofhuis
  34. Daniël Podlin
  35. Daan Johannes Geertjes

Het is mogelijk om jezelf af te melden tot 14 augustus 2019.

Participants

Please login to view all participants