Binnenland Bedrijven Bezoek

Deelname

Aanmelden mogelijk tot
7 jul. 2019 23:00:00
Aanmelden

Over dit evenement

Categorie
P.S.-activiteit
Organisator
The 137th board of G.F.S.V. "Pharmaciae Sacrum"
Vanaf
27 aug. 2019 09:00:00
Tot
28 aug. 2019 20:00:00

Binnenland Bedrijven Bezoek

Op 27 en 28 augustus staat een van de meest mooie activiteiten van het studiejaar gepland, het Binnenland Bedrijven Bezoek! Met 35 farmaceuten zullen wij ons begeven naar het altijd zonnige Scheveningen! Hier zullen wij verwend worden met een heerlijke barbecue wat gevolgd wordt door een heus strandsporttoernooi. Tijdens het toernooi wordt beachvolleybal afgewisseld met strandvoetbal en ultimate frisbee. Uiteraard zullen wij, na even opgefrist te hebben, het nachtleven van Scheveningen gaan ervaren om de onvergetelijke avond compleet te maken.

Voor slechts €20,- maak jij deze fantastische trip mee en zul je een boel wijzer worden gemaakt van het farmaceutisch veld.

Onderweg naar Scheveningen zullen wij langs Astellas Pharma in Meppel gaan. Wij zullen onder meer een rondleiding krijgen over zowel de productie- als de onderzoeksfaciliteit. Vanaf Meppel reizen wij door naar Woerden. Hier bevindt zich het farmaceutische concern Roche. Zij richten zich op het onderzoek naar en de productie van specialistische medicatie zoals bijvoorbeeld bij kanker of reuma wordt gebruikt. Wij zullen meegenomen worden in enkele actualiteiten die spelen binnen de farmaceutische wereld en hoe Roche hierop inspeelt. Denk hierbij aan personalised healthcare en valuebased healthcare. 

Na een korte nacht vertrekken wij 's ochtends in de richting van Utrecht. Hier zullen wij een bezoek brengen aan het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen (CBG). Dit is de Nederlandse autoriteit op het gebied van toelating van geneesmiddelen op de Nederlandse markt. Zij zullen ons toelichten hoe dit proces in zijn werk gaat en wat er allemaal bij komt kijken.

Als wij aan het einde van de middag weer in Groningen arriveren, staat ons een verrukkelijk driegangendiner te wachten in Eetcafé de Stadstuin.

Wacht niet langer en schrijf je nu in!

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Onze sponsoren