Lid worden

Algemene_afbeelding.jpg


Het lidmaatschap bij Pharmaciae Sacrum heeft vele voordelen, zo kun je tegen gereduceerde prijzen studieboeken en labartikelen krijgen. Daarnaast organiseert P.S. veel activiteiten voor haar leden, zoals te zien is in de agenda. Zo is er op elke eerste dinsdag van de maand een P.S.-borrel, zijn er excursies naar farmaceutische bedrijven en informatieve activiteiten, bijvoorbeeld in de vorm van lunchlezingen en workshopavonden. Ook biedt Pharmaciae Sacrum veel gezelligheid. In de pauzes zit het P.S.-hok altijd vol met mensen die een kop koffie of thee komen drinken of komen lunchen. Juist hierdoor is P.S. een bindende factor voor de studenten Farmacie.

Als lid kun je zitting nemen in een commissie of in het bestuur, waardoor je ervaring kan opdoen met het organiseren van activiteiten, het aanschrijven van schrijvers en sprekers en het werken in een team.

Je kunt je via deze website aanmelden als nieuw lid van de vereniging. Daarnaast dien je het papieren aanmeldformulier en SEPA-machtiging ook per post op te sturen of op het P.S.-hok in te leveren, omdat we je inschrijving anders niet kunnen goedkeuren. Wanneer wij dit formulier hebben ontvangen, zullen we je accepteren op onze website en kun je de rest van je gegevens invullen. Vanaf dan heb je toegang tot de gehele website en kun je je via de website ook inschrijven voor activiteiten.

Het lidmaatschap van Pharmaciae Sacrum € 15,- per jaar. Als je je aanmeldt als lid van P.S. word je automatisch ook lid van de landelijke vereniging, de K.N.P.S.V. Het lidmaatschap van P.S. zorgt ervoor dat je korting krijgt op je boeken en dat je naar alle activiteiten van P.S. kan. Daarnaast ontvang je jaarlijks de almanak en vier Foliola (het verenigingstijdschrift).

Onze sponsoren