Vakantiebaan Isala Apotheek

Vakantiebaan Isala apotheek (poliklinische apotheek)

Wie zoeken wij?
Ben jij een masterstudent farmacie en wil jij van de zomer wat bijverdienen én werkervaring op doen in een poliklinische apotheek? Gedurende de zomermaanden (juni, juli en augustus) zijn wij op zoek naar een enthousiaste, resultaatgerichte farmaciestudent met goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden om ons in deze drukke maanden te ondersteunen.

Wie zijn wij?
Sinds 1 augustus 2013 is de Isala apotheek gevestigd naast de centrale ontvangst hal van Isala Zwolle. Momenteel zijn er 45 apothekersassistenten, 1 farmaceutisch manager, 2 apotheek ondersteuners, 1 administratief medewerker en 4 apothekers werkzaam. De Isala apotheek is een zelfstandige BV, maar werkt nauw samen met de afdeling Klinische Farmacie van Isala en de apothekers van de regio. De poliklinische apotheek levert farmaceutische zorg aan de patiënten van Isala en is tevens spoedapotheek voor de regio. De Isala apotheek levert specialistische farmaceutische zorg, waaronder de zorg rondom de overgehevelde medicatie zoals de orale oncolytica, TNFα-remmers en de fertiliteitshormonen. De samenwerking met de specialisten van Isala is goed.

Wat houdt het werk in?
- Dagelijkse werkzaamheden in de apotheek zoals balie, aanschrijven, uitvullen, bestellingen uitpakken en medicijnen afleveren op afdelingen in het ziekenhuis
- In overleg evt. ondersteuning bij verschillende farmaceutische projecten

Wat bieden wij jou?
- Relevante werkervaring in de poliklinische apotheek van het grootste topklinische ziekenhuis in Nederland
- Uitbreiding van je netwerk

Meer informatie
-
Salaris en reiskostenvergoeding in overleg
- Werkdagen: maandag t/m zaterdag van 9:00 tot 18:00. Invulling van uren en dagen in overleg
- Adres:
Dr van Heesweg 2
8025 AB Zwolle

Geïnteresseerd en/of vragen?
Neem contact op met Leonoor Bousema, Tim Lamers of Gea Brehler of solliciteer direct:
T: (038) 4245474 of (038) 4248170
M: t.lamers@isala.nl