Vakantiebaan Farmaciestudent

thumbnail.png
thumbnail_APOTHEEK_ZUTPHEN_logo.png

Relevant vakantiewerk voor je CV? Wij bieden je de kans om zowel een kijkje te nemen in een instellingsapotheek als een openbare apotheek in één zomer!

 Wie zijn wij?

-Apotheek Zutphen is een zelfstandige openbare apotheek met verschillende locaties verspreid over het mooie stadje Zutphen. Wij werken volledig digitaal over de 3 locaties met PI, Pharmacom, track and trace en een speedfiller-robot, Boomerweb en Ncare.

-Instellingsapotheek Medigoed in Brummen (afstand Zutphen 7 km) is een gespecialiseerde apotheek in het beleveren van medicatie voor verschillende zorginstellingen in de regio Zutphen en Arnhem. Denk hierbij aan de reguliere zorginstellingen, maar ook aan revalidatieafdelingen en afdelingen voor mensen met een verstandelijke beperking. Je wordt ingewerkt op Pharmacom en Medimo en je zal, daar waar nodig, ondersteuning bieden aan assistentes en apothekers.

Wat zoeken wij

Wij zoeken studenten die het leuk vinden om hun handen uit de mouwen te steken in zowel de instellingsapotheek als de openbare apotheek. Het gaat om de periode tussen half juni en half september voor 2-4 dagen per week. (Onderbreking van 2 weken i.v.m. geplande vakantie is geen probleem).

Gedurende deze periode help je mee op de werkvloer, en voer je dagtaken uit van de assistent en ondersteun je de apothekers. Je ervaart cliëntencontact aan de balie of aan de telefoon, en het aanschrijven in de verschillende systemen word je geleerd.

Wat bieden wij jou?

  • Een leuke en dynamische werkomgeving waarbij je in de gelegenheid bent om een kijkje te nemen bij zowel een zelfstandige openbare apotheek als bij een instellingsapotheek.
  • Een bijbaantje die er echt toe doet en waar je met recht trots op mag zijn en waarvoor je een (bij goed functioneren) mooi getuigschrift ontvangt.

Meer informatie over de apotheken is te vinden op www.medigoed.nl en www.apotheekzutphen.nl 

Spreekt deze vakantiebaan jou aan of wil je meer informatie, mail dan gerust je interesse/vragen naar i.hulsbeek@apotheekzutphen.nl. 0575-533833