Vakantie(bij)baan in de Rôner apotheek in Roden

Vakantie(bij)baan in de Rôner apotheek in Roden

Wij zoeken een enthousiaste student farmacie, die (eventueel de komende jaren) wat ervaring wil opdoen middels vakantiewerk bij ons in de apotheek. Ben jij als apotheker in opleiding op zoek naar een leuke en diverse werkplek? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. In de eerste instantie zoeken wij iemand voor de zomerperiode 1 t/m 27 augustus 2022 van 08:00 – 13:00 uur iedere werkdag. Indien dit goed bevalt zou dit een vaste vakantiebijbaan kunnen worden.  

Wie zijn wij?
Wij zijn een zelfstandige dorpsapotheek in een gezondheidscentrum in Roden. Wij hebben goede contacten met alle andere zorgverleners in het dorp.

Wie zoeken wij?
Wij zoeken een enthousiaste student farmacie die het leuk vindt om kennis te maken met de openbare apotheek en een ondersteunende rol wil spelen in vakanties. Deze rol bestaat uit diverse ondersteunende werkzaamheden, maar met name ligt de focus op de logistiek in de apotheek.

Wat bieden wij?

  • Een fijne werkplek vlak in de buurt waar je kunt leren én ervaring kunt opdoen in een zelfstandige openbare apotheek.
  • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform CAO Apotheken

Heb jij interesse in deze vacature en wil jij een bijbaan in onze apotheek? Neem dan contact op met Ruud Rozenbaum rozenbaum@ezorg.nl

Geplaatst op: 20-05-2022