Vaccinatievoorbereider COVID-19

Vacature Vaccinatievoorbereider COVID-19

GGD Fryslân is de gezondheidsdienst van de Friese gemeenten en is onderdeel van Veiligheidsregio Fryslân. De GGD werkt aan het bevorderen van de gezondheid van en het voorkomen van gezondheidsproblemen bij de Friese inwoners. Bij GGD Fryslân werken ongeveer 440 mensen en de GGD werkt met drie regio’s, een team Beleid en de afdeling Centrale Dienst en Ondersteuning (CDO).

Begin januari 2021 is er gestart met het vaccineren tegen het COVID-19 virus in Friesland. Sindsdien zijn we bezig met het opbouwen van een pool van geïnteresseerde (zorg)medewerkers. Er wordt dagelijks in twee shifts gewerkt. De openingstijden van het vaccineren zijn tussen 8.00 – 20.00 uur gevaccineerd, ook in het weekend.

De locatie waar op dit moment gevaccineerd wordt is in Leeuwarden, Drachten, Sneek, Heerenveen (6-4), Franeker (12-4), Dokkum (13-4), Koudum (26-4), Appelscha (29-4). Als Vaccinvoorbereider zie je erop toe dat het proces van vaccinaties tegen COVID-19 goed en zorgvuldig verloopt en ben je verantwoordelijk voor een correcte voorbereiding.


Als Medewerker Vaccineren

  • Ben je BIG-geregistreerd of ben je aantoonbaar bekwaam om te vaccins voor te bereiden (bijvoorbeeld een doktersassistent)
  • Heb je een afgeronde opleiding in de zorg of
  • Ben je in de eindfase van je universitaire medische opleiding
  • Ben je verantwoordelijk voor het correct en zorgvuldig voorbereiden van het vaccin 
  • Werk je secuur en heb je een hygiënische werkhouding
  • Voer je werkzaamheden uit op basis van een vast protocol en gemaakte werkafspraken.

Wat bieden we jou?

  • Het salaris bedraagt € 16,35 bruto per uur.
  • Wij zoeken medewerkers die minimaal 2 shifts per week kunnen werken en bij voorkeur meer dagen per week beschikbaar zijn.
  • Je kan ook in de avonduren of in het weekend werken.

Kom je ons helpen met vaccineren?

Dan horen we graag zo spoedig mogelijk van jou! Je kunt contact opnemen met Leah Brouwer l.brouwer@ggdfryslân.nl.

Wil je meer weten over GGD Fryslân en Veiligheidsregio Fryslân? Ga dan naar www.ggdfryslan.nl en www.veiligheidsregiofryslan.nl. Of bekijk onze animatie via www.veiligheidsregiofryslan.nl/animatieVRF.


Wanneer je bij ons komt werken moet je een Verklaring Omtrent het Gedrag inleveren.

Interne en externe werving vindt tegelijkertijd plaats.Geplaatst op: 29-03-2021