Vacature pas afgestudeerde apotheker Poliklinisch apotheek Treant ziekenhuizen

De poliklinische apotheek gevestigd in de ziekenhuizen van Treant (Emmen, Hoogeveen, Stadskanaal) zoeken een pas afgestuurde apotheker voor een werkervaringsplek.

 Wie zijn wij?

Onze Poliklinische apotheken zijn gevestigd in de drie ziekenhuislocaties in Emmen, Hoogeveen en Stadskanaal. De poliklinische apotheken zijn een extra apotheekservice in de ziekenhuizen van de Treant Zorggroep. Er wordt zo veel mogelijk gebruik gemaakt van de bestaande infrastructuur van de openbare apotheken en apotheekhoudende huisartsen.

Voor optimale dienstverlening hebben we een vriendelijk, enthousiast en flexibel team, daarnaast zorgen we voor een continue ontwikkeling van de eigen professionele deskundigheid en gestructureerde verbeteringen in de interne organisatie. Er wordt een spilfunctie uitgeoefend vanuit het ziekenhuis naar de openbare apotheek en apotheekhoudende huisartsen toe en andersom.


Wat ga je doen?

Werken in onze poliklinische apotheek betekent samenwerken in een leuk team dat iedere dag van de week in wisselende diensten op drie locaties de patiënten voorziet van de voorgeschreven medicatie inclusief de benodigde voorlichting. Vanwege de hoge mate van 1e uitgiftes is het klantcontact, de verificatie en correcte verwerking heel divers.

Je vervult een sleutelrol tussen de 1e en 2e lijn (transmuraal), waarin je zorgt voor een goede afstemming. Je levert zorg en medicijnen aan de patiënt aan de hand van vastgestelde protocollen. Je zorgt ervoor dat de patiënt de medicatie op een goede manier kan gaan gebruiken. Je draagt zorg voor oprechte, opbouwende interne en externe communicatie. Er vindt intensief contact plaats met verschillende specialisten, verpleegkundigen, ziekenhuisapothekers en managers binnen de Treant Zorggroep. Ook neem je deel aan de verbeterteams om samen een bijdrage te leveren aan de kwaliteitsontwikkeling. Jouw input wordt gewaardeerd.


Wat neem je mee?

Jij bent een pas afgestudeerde apotheker met goede communicatieve vaardigheden en interesse in farmaceutische patiëntenzorg op de grens van ziekenhuis en thuis. Je houdt van een uitdaging rondom de uitleg van specialistische geneesmiddelen aan de meest uiteenlopende patiënten. Als poliklinische apotheek leveren wij zorg en medicijnen aan de patiënt bij ontslag uit het ziekenhuis of na afloop van een polikliniek bezoek. Naast het leveren van professionele farmaceutische zorg, zien wij het ook als onze taak om patiënten goede informatie en duidelijke uitleg te geven over hun medicatie en door ons geleverde medische hulpmiddelen en het gebruik ervan.

·         je bent flexibel

·         je bent een teamplayer

·         je houdt van afwisseling; bij ons is geen werkdag hetzelfde

·         farmaceutische patiëntenzorg staat bij jou op 1

·         je wilt graag allround leren worden

Ben jij juist iemand die patiëntencontact belangrijk vindt in je werk, dan is deze werkplek bij ons zeker iets voor jou. Je vindt het prettig om zelfstandig aan het werk te gaan, maar zie je ook het belang van een goede samenwerking met je collega’s in. Samen zorgen we ervoor dat de patiënt/cliënt de best mogelijke farmaceutische zorg krijgt!


Wat bieden we jou?

·         Een uitdagende baan

·         Ruimte om je te ontplooien

·         Ruimte voor farmaceutische patiëntenzorg

·         Een gezellig en professioneel team dat klaar staat voor de patiënten en voor elkaar

Goed om te weten!

Veiligheid staat voorop. Voordat je bij ons kunt werken checken wij je referenties en zien we graag een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag).

Voordat je bij ons kunt werken, ontvangen wij ook graag een bewijs van jouw vaccinaties. Voor risicofuncties moet je ook aantoonbaar bescherming tegen Hepatitis B hebben opgebouwd. Is dit bij jou (nog) niet het geval, dan verzorgen wij de vaccinatie voor je.

Contactgegevens

Spreekt deze functie je aan, solliciteer! Dat kan heel eenvoudig en snel via een e-mail.
Stuur je e-mail met jouw motivatie en gegevens aan mevrouw drs. A. Bakker, apotheker. scheperapotheekapo@ezorg.nl

Geplaatst op: 2-12-2019

Onze sponsoren