Vacature Apotheker met ambitie voor eigen apotheek

Vacature Apotheker met ambitie voor eigen apotheek (regio Den Haag)

40 uur Apotheker WO

Solliciteer direct

Ben jij een geregistreerd openbaar apotheker die de ambitie heeft om een eigen apotheek te beheren en wil je daarin goed begeleid wil worden? Reageer dan nu op deze vacature!

Wie zoeken wij?

• Je hebt je opleiding tot Openbaar Apotheker Specialist afgerond; 
• Je bent in het bezit van rijbewijs B; 
• Je bent 40 uur per week beschikbaar; 
• Je bent flexibel en je bent communicatief vaardig; 
• Je hebt leidinggevende capaciteiten en de ambitie om eigenaar te worden.

Jouw werkzaamheden

Als interim apotheker bij PharmaLead krijg je de gelegenheid om minimaal een half jaar als beherend apotheker te werken in een openbare apotheek (in de regio Den Haag). Dit geef jou de mogelijkheid om de apotheek en het team goed te leren kennen, waarna je de unieke kans hebt om eigenaar van deze openbare apotheek te worden.

Als toekomstig eigenaar treed je vervolgens twee jaar in loondienst bij VNA. Na deze twee jaar, ontvang je drie jaar een basissalaris aangevuld met een winstaandeel uit de apotheek. Gedurende deze eerste vijf jaar ben je dus verzekerd van een vast salaris en word je zorgvuldig begeleid en ondersteund vanuit VNA, onder meer middels een opleidingstraject. Na vijf jaar in dienst van VNA te zijn geweest, word je vennoot in een samenwerkingsverband met VNA.

Dit gehele traject is erop gericht om het eigendom van de apotheek volledig aan jou over te dragen.

PharmaLead: het zorgbedrijf dat je ziet

Bij PharmaLead staat het werkgeluk van onze zorgprofessionals voorop. Daarom luisteren we aandachtig naar jouw individuele wensen en proberen we hier zoveel mogelijk aan te voldoen. Wij geloven namelijk dat door het werkgeluk van de zorgprofessional centraal te stellen de patiënt de beste zorg krijgt. Dat leidde in februari 2019 tot de maximale score van drie sterren in de ‘beste werkgeversscan’ van Effectory. Maar we horen het ook dagelijks van onze collega’s: ze voelen zich gezien en ervaren daardoor veel voldoening. 

Aandacht & ontwikkeling 
We hechten veel waarde aan de wensen van onze apothekers en stimuleren persoonlijke ontwikkeling op zowel individueel- als teamniveau. Samen met jouw Teammanager, die zelf ook werkzaam is als apotheker, zorg je ervoor dat jij je optimaal kan ontwikkelen. Er worden klassikale trainingen over verschillende thema’s georganiseerd.

Een hecht team 
Als apotheker bij PharmaLead maak je deel uit van een hecht team met meer dan 70 apothekers. Regelmatig organiseren we landelijke en regionale events waar je je collega’s kunt leren kennen en je netwerk uitbreidt. De meeste van onze apothekers werken op locatie bij onze opdrachtgevers, maar mede door de app-groepen, team-uitjes, cursussen, het jaarlijkse kerstfeest en het tuinfeest in de zomer ervaart iedereen de steun van een vast team om zich heen. 

Wat zegt onze professional over PharmaLead? 
Luca Emmer is apotheker en sinds één jaar geregistreerd als Openbaar Apotheker Specialist. “Mijn ambitie is om uiteindelijk zelf een openbare apotheek te hebben. Wat is dan een betere voorbereiding dan ervaring opdoen in veel openbare apotheken? Bij PharmaLead krijg ik als interim apotheker de kans kennis te maken met diverse apotheken, apotheekinformatiesystemen, ketens en werkprocessen”. Ook over de contacten met de collega’s bij PharmaLead is Luca te spreken. “Een gevarieerde groep, waar je goed terecht kunt voor overleg, maar ook voor sociale contacten.”

Wat bieden wij jou?

• Uitstekend salaris op basis van je kennis en ervaring als apotheker; 
• Leaseauto die je ook privé mag rijden of reiskostenvergoeding; 
• Mogelijkheid om vennoot te worden in een openbare apotheek; 
• Pensioen bij de SPOA conform KNMP richtlijn; 
• Arbeidsongeschiktheidsverzekering bij Avero: Inkomen op Peil; 
• Mogelijkheid tot het volgen van trainingen en opleidingen;

Join us!

Ben je enthousiast geworden? PharmaLead nodigt je uit om te solliciteren op deze unieke vacature! Wil je eerst meer weten? Neem dan gerust contact met ons op!

Neem contact op

Carolien Rintel

Senior Recruiter

Tel.035 203 2687

Mob.06 - 481 899 27

E-mailc.rintel@pharmalead.nl


Geplaatst op: 05-09-2019

Onze sponsoren