Vacature ApIOS registreren in de regio Arnhem

Ben jij (bijna) afgestudeerd en wil je je registreren in de openbare apotheek? Als apotheker binnen het PharmaLead ApIOS Programma doorloop je op onze kosten de registratiefase tot Openbaar Apotheker Specialist in een opleidingsapotheek van een van onze vaste partners in de regio Arnhem.

Wie zoeken wij?

• (bijna) Afgestudeerde apotheker met maximaal 4 jaar werkervaring;
• In bezit van rijbewijs B;
• Beschikbaar voor 40 uur per week;
• Flexibele en communicatief vaardige professional met een klantgerichte instelling.

Jouw werkzaamheden

Als apotheker binnen het PharmaLead ApIOS Programma doorloop je op onze kosten de registratiefase tot Openbaar Apotheker Specialist in een opleidingsapotheek, in de regio Arnhem. Je bent samen met de beherend apotheker verantwoordelijk voor de apotheek en focust je o.a. op het leidinggeven op de werkvloer en het preferentiebeleid.

PharmaLead: het zorgbedrijf dat je ziet

PharmaLead: het zorgbedrijf dat je ziet
Bij PharmaLead staat het werkgeluk van onze zorgprofessionals voorop. Daarom luisteren we aandachtig naar jouw individuele wensen en proberen we hier zoveel mogelijk aan te voldoen. Wij geloven namelijk dat door het werkgeluk van de zorgprofessional centraal te stellen de patiënt de beste zorg krijgt. Dat leidde in februari 2019 tot de maximale score van drie sterren in de ‘beste werkgeversscan’ van Effectory. Maar we horen het ook dagelijks van onze collega’s: ze voelen zich gezien en ervaren daardoor veel voldoening.

Aandacht & ontwikkeling
We hechten veel waarde aan jouw wensen en stimuleren persoonlijke ontwikkeling op zowel individueel- als teamniveau. Samen met jouw Teammanager, die zelf ook apotheker is, zorg je ervoor dat jij opdrachten doet die bij je passen. Er worden klassikale trainingen over verschillende thema’s georganiseerd. Je hebt ieder jaar een functionerings-, evaluatie- en beoordelingsgesprek en je krijgt toegang tot onze E-learning module.

Afwisseling
Een baan als interim Apotheker bij PharmaLead biedt veel afwisseling. Je krijgt de kans om een dag per week ook ervaring op te doen bij verschillende opdrachtgevers binnen je eigen regio. Afhankelijk van je kennis, ervaring en ontwikkelbehoefte werk je in de openbare apotheek, poliklinische apotheek en/of ziekenhuisapotheek.

Een hecht team
Als apotheker bij PharmaLead maak je deel uit van een hecht team met meer dan 70 apothekers. Regelmatig organiseren we landelijke en regionale events waar je collega’s kunt leren kennen en je netwerk uitbreidt. De meeste van onze collega’s werken op locatie bij onze opdrachtgevers, maar door de app-groepen, team-uitjes, cursussen, het jaarlijkse kerstfeest en het tuinfeest in de zomer ervaart iedereen de steun van een vast team om zich heen.

Wat bieden wij jou?

• Registratiefase tot Openbaar Apotheker Specialist wordt geheel door PharmaLead vergoed;
• Arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd;
• Leaseauto die je ook privé mag rijden of reiskostenvergoeding;
• IPhone met abonnement of telefoonkostenvergoeding;
• Pensioen bij de SPOA conform KNMP richtlijn;
• Je eigen mentor en Teammanager, die zelf ook apotheker is en recent geregistreerd.

Join us!

PharmaLead nodigt je uit om te solliciteren op deze vacature Apotheker ApIOS. Wil je eerst meer weten? Neem dan gerust contact met ons op!
Neem contact op
Carolien Rintel
Senior Recruiter
035 - 543 02 34
06 - 481 899 27
c.rintel@pharmalead.nl

Geplaatst op: 31-10-2019

Onze sponsoren