Tweede Apotheker Samenwerkende Apotheken Bollenstreek

Samenwerkende Apotheken Bollenstreek (SAB) bestaat uit vier apotheken die intensief met elkaar samenwerken: Apotheek Noordwijk aan Zee, Duinrand Apotheek, Apotheek Voorhout en Apotheek de Schelft

Wij richten ons op bewust en veilig geneesmiddelengebruik ten behoeve van de gezondheidswinst, dichtbij huis in de Bollenstreek. Onze kernwaarden zijn: mensgericht, betrouwbaar, deskundigheid en vooruitstrevend.

Wij zijn op zoek naar een: Tweede Apotheker (m/v) die ons apothekersteam komt versterken.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een assertieve, communicatief vaardige collega, die enthousiast is voor de openbare farmacie. Je hebt je studie tot apotheker (bijna) afgerond, een zorg-, patiënt- en arts gerichte houding past van nature bij je en je staat open voor veranderingen. Daarnaast zijn flexibiliteit, collegialiteit en organisatietalent woorden die bij je passen. Ervaring is niet noodzakelijk, up-to-date vaardigheden met o.a. Microsoft Outlook, Word Power point en Excel wel.

Wat verwachten wij?
Je gaat deel uitmaken van een team van zes apothekers en ongeveer 61 medewerkers die werkzaam zijn bij de vier locaties in Noordwijk, Noordwijkerhout en Voorhout. Je voert samen met de andere apothekers de dagelijkse activiteiten uit, zoals het implementeren van het strategisch bedrijfsplan, het houden van medicatiereviews, bemannen van de herhaaltelefoon, uitvoeren van de herhaalservice, nakijken van recepten/dagrapporten, vragen van assistentes en artsen beantwoorden, voorbereiden farmacotherapeutisch overleg (FTO) en ondersteunen kwaliteitsbeleid.

Wat bieden de apotheken?

 • Een zeer goede samenwerking met de plaatselijke huisartsen en andere eerstelijns gezondheidswerkers (geformaliseerd middels stichting RijnCoepel en Zorggroep Voorhout).
 • FTO op niveau 4.
 • Werken met Pharmacom nieuw, inzage in klinisch chemische labwaarden.
 • Vier vestigingen met afhaalautomaten.
 • Track en tracé (Loxis)
 • Sinds jaar en dag HKZ gecertificeerd.

Wat bieden wij?

 • Een leuke afwisselende baan voor 27-36 uur per week verdeeld over 5 werkdagen bij een moderne, apotheek met enthousiaste collega’s.
 • Er is de mogelijkheid, medio 2021, om bij gebleken geschiktheid de opleiding openbare apotheker specialist te mogen volgen.
 • Wij hechten veel belang aan de zorggerichte activiteiten binnen de apotheek.
 • Salaris volgens cao-apothekers in loondienst.
 • Standplaats: Noordwijk, Noordwijkerhout en Voorhout.

Vragen
Heb je nog vragen? Dan zijn wij graag bereid deze te beantwoorden. Je kunt hiervoor contact opnemen met Karin Beuning, apotheker, telefoonnummer 0252-216680 of mailen naar vacature@sabapotheken.nl.

Stuur je sollicitatiebrief en curriculum vitae per mail naar vacature@sabapotheken.nl.

Acquisitie naar aanleiding van dit bericht wordt niet op prijs gesteld.Geplaatst op: 15-02-2021