Tweede apotheker Apothekers Combinatie Veendam

Vacature apotheker (in de registratiefase of net afgerond)

Ben jij op zoek naar een opleidingsplaats waarin je jezelf in de registratiefase optimaal kunt ontwikkelen? Of ben je net klaar met de opleiding en wil je als 2e apotheker aan de slag? Wil je op een waardevolle manier omgaan met patiënten, medewerkers en belanghebbenden? Ben jij communicatief vaardig, positief ingesteld, flexibel en daadkrachtig? Voel jij je betrokken bij en verantwoordelijk voor de uitvoering van je werk? En ben je in het bezit van een rijbewijs? Dan ben jij de persoon die ACV zoekt.

Taken:

  • Je waarborgt de gezondheid van de patiënt door verantwoord en kwalitatief hoogwaardig farmacotherapeutisch en farmaceutisch handelen, ziet toe op medicatiebewaking, en risicobeheersing. 
  • Je werkt graag aan innovatie en kunt op een goede manier met IT omgaan.
  • Je zorgt mede voor uitvoering van het jaarplan en draagt bij aan de realisatie van de gestelde doelen.
  • Je toont voorbeeldgedrag aan medewerkers in de apotheek en bevordert de ontwikkeling, samenwerking en kennisdeling. 
  • Overige taken in het kader van je registratie als specialist openbaar apotheker.

Deze taken worden uitgevoerd op twee verschillende locaties binnen een gezondheidscentrum.

Wat hebben wij jou te bieden?
ACV is een apothekengroep en bestaat uit zes apotheken. ACV wil waardevolle farmaceutische zorg leveren, zowel voor haar patiënten als externe belanghebbenden. Belangrijke waarden waar wij vanuit handelen zijn respect, samenwerken en continue verbeteren. De patiënt staat daarbij centraal. ACV biedt ruimte en middelen voor eigen groei en ontwikkeling, zowel in de rol van apotheker als leidinggevende. Je komt in een team die vanuit een gezamenlijk belang werkt. Het team biedt ondersteuning waar nodig, zodat jij je optimaal kan ontwikkelen. Het aantal uur is minimaal 32 en maximaal 36 uur.

Interesse?
Als je belangstelling hebt, dan ontvang ik graag voor 28 februari 2021 a.s. een gemotiveerde brief en je CV, die je mag mailen naar jolly.ten.brinke@acveendam.nl.

Namens ACV,

Jolly ten Brinke
HR Business Partner
Apothekers Combinatie Veendam
06-20662202

www.apothekenveendam.nl

‘ACV wil waardevolle farmaceutische zorg leveren’Geplaatst op: 11-02-2021