Tweede apotheker Apotheek Smilde met uitzicht op registratie

Apotheek Smilde is op zoek naar een tweede apotheker, met uitzicht op de registratiefase indien gewenst

Apotheek Smilde is op zoek naar jou!

Gezocht: een apotheker (m/v; 32-38 uur)

Op zoek naar een uitdaging? Wij bieden je de kans.

Wie zijn wij?
Apotheek Smilde is een vooruitstrevende apotheek met een gezellig en gemotiveerd team, die gevestigd is in een gezondheidscentrum in Smilde (30 min rijden van Groningen). De apotheek is HKZ-gecertificeerd en maakt gebruik van een robot voor de receptgang. Als team denken we en handelen we in “wij”: samen maken we als team iedere dag het verschil. Door een handen-uit-de-mouwen mentaliteit in combinatie met eerlijkheid en openheid naar elkaar toe zijn we samen in staat om elke dag met plezier te werken en proberen we binnen de drukte van iedere dag de farmaceutische patiëntenzorg zo goed mogelijk actief invulling te geven.

 

Wie zoeken wij?
Apotheek Smilde is op zoek naar iemand die:
• initiatiefrijk is en verantwoordelijkheid neemt
• klantvriendelijk is ingesteld
• over goede communicatieve vaardigheden beschikt
• enthousiast en flexibel is
• een positieve werkhouding heeft
• een echte teamspeler is
• belangstelling heeft voor farmaceutische patiëntenzorg en hier actief invulling aan wil geven

Wat zijn je werkzaamheden?
Als apotheker zul je een belangrijke bijdrage leveren aan de receptverwerking en receptcontrole. Daarnaast zul je geregeld aan de balie farmaceutische patiëntenzorg (FPZ) verlenen en zal je werkterrein zich regelmatig op de werkvloer afspelen. Verder kun je een bijdrage leveren aan het structureel verbeteren van FPZ. Zo zul je onder andere medicatie reviews uitvoeren, FTO’s voorbereiden en gaandeweg ondersteuning geven in het onderhouden van het kwaliteitszorgsysteem.

Mogelijk heb je de registratiefase al doorlopen. Als dat niet het geval is en het van beide kanten klikt en werkt in de praktijk dan is er na 1 jaar de mogelijkheid om de registratiefase in te gaan en de opleiding tot openbaar apotheker specialist te volgen bij de KNMP, waarin je de kneepjes van het vak verder zult leren. Apotheek Smilde is een erkende opleidingsapotheek. Ben je net afgestudeerd of ga je binnenkort afstuderen, aarzel dan niet maar reageer! Mocht je je registratiefase al hebben afgerond en op zoek zijn naar een leuke veelzijdige baan in een apotheek dan kun je natuurlijk ook gewoon reageren. Wacht niet maar reageer zo snel mogelijk. Stuur je sollicitatiebrief met CV naar apotheek Smilde via de mail: info@apotheeksmilde.nl.

Wil je meer weten?
Voor eventuele vragen kun je terecht bij Barry Swets (apotheker) op telefoonnummer:

0592-414045.

Meer informatie


  • Salarisindicatie CAO richtlijn
  • Looptijd dienstverband 1 jaar, met uitzicht op verlenging
  • Opleidingsplaats? Ja

Geplaatst op: 17-01-2020

Onze sponsoren