Trainee Industrieapotheker

Trainee Industrieapotheker

Dé ideale instapfunctie als apotheker in de farmaceutische industrie

(Flevoland, Nederland)


Aanbod

  • ideale kennismaking met de farmaceutische industrie;
  • concreet bijdragen aan verschillende farmaceutische processen;
  • een verantwoordelijke en zelfstandige positie met doorgroeimogelijkheden;
  • prachtige kans om jezelf vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen.


Bedrijf

Onze opdrachtgever levert als onafhankelijke en groeiende onderneming farmaceutisch maatwerk voor specifieke patiëntenbehoeften waardoor er zorg wordt gedragen voor een doelmatige geneesmiddelenvoorziening. Zij zetten zich in om geneesmiddelen met een medische noodzaak beschikbaar te maken en beschikbaar te houden. Dit zijn in bepaalde gevallen geneesmiddelen die voor een specifieke patiëntengroep of indicatie onmisbaar zijn. Op locatie ontwikkelt, produceert en registreert onze opdrachtgever haar eigen producten. Ze zetten de producten met eigen merknamen zelfstandig in de markt. De geregistreerde geneesmiddelen worden via de farmaceutische groothandels aan apotheken, ziekenhuisapotheken en apotheekhoudende huisartsen in Nederland geleverd. De organisatie heeft afgelopen jaren een sterke groei doorgemaakt. Om verder vorm te geven aan deze groei zijn we op zoek naar een enthousiaste Trainee Industrieapotheker.  


Functie

Als Trainee word je gedurende het eerste jaar van je loopbaan bij allerlei uitdagende en leerzame trajecten betrokken. Je bent verantwoordelijk voor diverse projecten en opdrachten voor verschillende afdelingen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld projecten als productie apotheker, RA/QA, beoordelen van bereidingsprotocollen etc.. Verder een unieke kans om alle productieprocessen te leren kennen (vast, vloeibaar, steriel, aseptisch en verpakken). Hierdoor heb je de mogelijkheid om brede kennis en ervaringen op te doen als apotheker in de farmaceutische industrie en te ontdekken waar jouw talenten liggen. Er wordt van je verwacht dat je actief meewerkt aan verschillende processen binnen de organsiatie en daarbij een bijdrage levert aan het ontwikkelen van verschillende instrumenten. Na een jaar wordt er gekeken waar de sterkste match is met jouw persoonskarakteristieken en voorkeuren om de volgende stap te maken binnen de organisatie. Het is een een ongebruikelijk veelzijdige startersfunctie, waarin je alle kans krijgt je talenten op verschillende gebieden van farmaceutische productie te ontwikkelen en doorontwikkelen.


Profiel

  • afgeronde MSc opleiding farmacie;
  • maximaal drie jaar werkervaring binnen de farmaceutische sector;
  • sterke communicatieve vaaridgheden en uistekend kunnen samenwerken;
  • hebben van een ‘can-do mentaliteit’;
  • pragmatisch, flexibel, out-of-the-box denken, probleemoplossen, zelfstarter, aanpakker;
  • ambitieus, leergierig, openstaan voor nieuwe ervaringen.


Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WL/20-078-DD, naar Minke Gastreich, info@derksenderks.nl.

Voor meer informatie kun je bellen met Minke Gastreich via 033 - 4728087.

Een assessment kan deel uitmaken van de selectiemethode.


Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.


Is dit niet helemaal de functie die je zoekt? Kijk dan op http://www.derksenderks.nl/nl/nieuwe-baan/vacatures voor andere interessante vacatures!


Geplaatst op: 14-09-2020