(Startend) Apotheker Patiëntinformatie

careanimations zoekt een (startend) Apotheker patiëntinformatie

careanimations maakt laagdrempelige, gepersonaliseerde, interactieve animatievideo’s, waarin belangrijke medische informatie in begrijpelijke spreektaal wordt uitgelegd. Ons belangrijkste product is kijksluiter, een bibliotheek van op dit moment ruim 10.000 animatievideo’s waarin de  belangrijkste informatie uit de geneesmiddelenbijsluiter in begrijpelijke spreektaal wordt uitgelegd. Naast kijksluiter maken wij ook andere producten die de informatievoorziening rondom geneesmiddelen ondersteunen en therapietrouw bevorderen.

Voor de uitbreiding van onze producten zijn wij op zoek naar een:

(Startend) Apotheker patiëntinformatie (24 - 40 uur)

Als Apotheker ben je verantwoordelijk voor de farmaceutische inhoud en samenstelling van de producten die careanimations maakt. Zowel voor de Nederlandse als de internationale markt. Je voert de laatste controle uit op scripts en bepaalt welke adviezen bij welke medicijnen moeten worden gegeven. Je denkt mee over de kwaliteitsbewaking van onze producten en bewaakt de voortgang binnen de projecten. Ook op een hoger niveau denk je na over de beste manier om informatie over te brengen richting de patiënt.

Wie zoeken wij?

  • Je hebt een afgeronde opleiding Farmacie;
  • Je vindt het een uitdaging gezondheidsinformatie begrijpelijk te maken voor iedereen en kan daarbij hoofdzaken van bijzaken onderscheiden;
  • Je werkt gestructureerd en zorgvuldig;
  • Je hebt een goed gevoel voor kwaliteit;
  • Je vindt het leuk om inhoudelijk bezig te zijn met geneesmiddeleninformatie.

Je komt te werken in een jong bedrijf waar samenwerking en collegialiteit belangrijke kenmerken zijn. Wij hebben een kantoor in Den Haag en in Amsterdam, maar ook (deels) thuiswerken is mogelijk. Afhankelijk van kwalificaties en ervaring bieden wij een salaris tussen € 3.250,-- en € 3.750,-- op basis van 1 fte (40 uur). 

Ben je geïnteresseerd?

Voor meer informatie over careanimations, kijk op www.careanimations.com of op de website van stichting kijksluiter, www.stichtingkijksluiter.nl

Reageer op deze vacature door jouw CV en motivatie zo snel mogelijk te sturen aan Sophie More, HR Manager op sophie@careanimations.com. Wanneer je CV aansluit op het profiel, zullen we je binnen een week benaderen om kennis te maken.

Wil je weten hoe wij met je gegevens omgaan als je bij ons solliciteert? Dat kun je lezen in ons privacy statement.


Geplaatst op: 12-09-2022