Registratie apotheker Apotheek Borculo en Dinxperlo

Ben jij een farmaceut in hart en nieren, die patiëntenzorg hoog in het vaandel heeft staan? Zie jij het als een uitdaging om de apotheek excellent te laten presteren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw rol
Als registratie apotheker bij BENU Apotheek maak jij onderdeel uit van een belangrijke speler binnen de farmaceutische wereld. Tijdens deze registratiefase word je klaargestoomd om zelfstandig als gevestigd apotheker aan de slag te gaan. Dit doe je niet alleen! BENU Apotheek heeft namelijk ervaren opleiders en een grote groep collega's waarmee jij kan sparren. Je ondersteunt de beherend apotheker in het adviseren van cliënten, artsen en andere ketenpartners. Daarnaast voer je onder andere medicatie reviews uit en houd je toezicht op de dagelijkse receptafhandeling.

In welke apotheek ga jij het verschil maken?
Een unieke kans! Als registratie apotheker ga jij namelijk meewerken in twee apotheken. Beide apotheken gelegen in de achterhoek zijn de enig ter plaatse en hebben een hoge klantentevredenheid. BENU Apotheek Borculo bestaat uit een zeer ervaren, gezellig team van 9 assistenten, een apotheker en 4 bezorgers en BENU Apotheek Dinxperlo bestaat uit een ervaren en goed op elkaar ingespeeld team van 10 assistentes, 1 ondersteunend medewerker, 1 bezorger en een beherend apotheker. We werken nauw samen met 8 andere BENU apotheken binnen het cluster. De 8 apothekers en 3 registratie apothekers komen frequent samen om alle processen binnen de apotheek te optimaliseren.

De samenwerkingen met de diverse ketenpartners zijn zeer goed en onze apotheken zijn van alle moderne gemakken voorzien (track & trace, uitgifteautomaat en herhaalservice).  Daarnaast beleveren wij ook diverse WLZ-locaties en is er een uitdeelpunt. In Borculo wordt gewerkt met het apotheekinformatiesysteem CGM en in Dinxperlo met Pharmacom. 


Wat jij hiervoor terug krijgt

 • Een salaris tussen de €2.850 en €4.600 (afhankelijk van kennis en ervaring en op basis van 38-urige werkweek);
 • 8% vakantiegeld;
 • 27 vakantiedagen op basis van 38-urige werkweek;
 • Vergoeding contributie lidmaatschap KNMP;
 • Carrièrekansen en doorgroeimogelijkheden binnen al onze locaties. Aan jou om deze te benutten;
 • Brocacef Academy, een uitgebreid aanbod aan trainingen die geaccrediteerd zijn;
 • 20% korting op producten uit eigen bedrijf;
 • Collectieve verzekeringen;
 • Bonusregeling;
 • Ruimte voor lokaal ondernemerschap.

Wie jij bent

 • Je hebt een afgeronde opleiding farmacie;
 • Je hebt leidinggevende capaciteiten en een zorg verlenende instelling;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid;
 • Je bent collegiaal en communicatief vaardig;
 • Je bent mensgericht, vooruitstrevend en verantwoordelijk, passend bij onze kernwaarden.

Over BENU Apotheek
BENU Apotheek heeft een landelijk dekkend netwerk van eigendomsapotheken, partners en zelfstandige apotheken die gebruik willen maken van de kennis en kunde en schaalgrootte die wij met onze keten realiseren. De ambitie van BENU Apotheek is de best gewaardeerde keten en zorgpartner in Nederland te worden.

BENU Apotheek maakt onderdeel uit van Brocacef Groep. Wij geloven in ondernemerschap en bevlogenheid. Gezamenlijk werken wij aan een optimale kwaliteit van zorgverlening. Mensgericht, vooruitstrevend en verantwoordelijk zijn belangrijke kernwaarden bij Brocacef. Zo staan wij bekend bij onze cliënten en zo gaan wij met elkaar om.


Interesse?
Solliciteer dan direct! Toch nog vragen? Neem dan contact op met onze Recruiter

*Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld
Solliciteer via deze link: 
https://brocacef.emply.net/recruitment/vacancyApply.aspx?publishingId=4cb7b22a-032e-4604-83ce-60691e87a7ef

Vragen?
Neem dan contact op met:
Demet Sharif
+31 61 8536039Geplaatst op: 07-05-2019

Onze sponsoren