Registratie-apotheker (ApIOs) bij Apotheek Maasbracht, Limburg


VNA_Logo_Voor-jouw-apotheek.jpgVNA is op zoek naar een ambitieuze (bijna) afgestudeerde apotheker die de vervolgopleiding tot openbaar apotheker specialist wil volgen. VNA biedt hiervoor een traineeship aan in Apotheek Maasbracht (Limburg)​. Als ApIOS in deze apotheek leer je niet alleen de kneepjes van het vak, maar maak je ook kennis met alle aspecten van het ondernemersvak!

Over Apotheek Maasbracht

Service Apotheek Maasbracht is een dorpsapotheek, gelegen in het centrum van Maasbracht. De apotheek heeft daarnaast een servicpunt in Linne. Het apotheekteam werkt nauw samen met de twee huisartsenpraktijken in Maasbracht en de huisartsenpraktijk in Linne. Ook levert ze de medicatie voor drie zelfstandige woonzorgcentra. Met de thuiszorg is de apotheek momenteel hard aan het werk om over te schakelen op digitale toedienlijsten.

In 2019 is de apotheek verbouwd zodat er een 24-uurs automaat geplaatst kon worden. Ook het interieur is vernieuwd, waardoor de apotheek een frisse uitstraling heeft met de kenmerken van Service Apotheek. Door het gebruik van systemen als Rotofilling, het track & trace systeem ReceptLocatie en de 24-uurs automaat Pharmaself24 zijn de logistieke processen in de apotheek sterk geautomatiseerd. Hierdoor heeft het team tijd om de cliënten de nodige aandacht en zorg te geven, wat ze als heel belangrijk ervaart in de eerstelijnszorg.

Enthousiast apotheekteam

Het team van Service Apotheek Maasbracht bestaat uit tien enthousiaste apothekersassistenten, twee apotheekmedewerkers, twee bezorgers, twee schoonmakers, een farmaceutisch consulent en een apotheker. Regelmatig heeft de apotheek stagiairs van de opleiding in Venlo of Heerlen. VNA-apotheker Bregje Schellekens kijkt uit naar de samenwerking met de trainee. Met deze samenwerking kan haar ervaring worden gecombineerd met nieuwe kennis die de trainee inbrengt.

Over VNA

Stichting VNA maakt het voor (jonge) apothekers mogelijk om een eigen apotheek te starten zonder financieringsrisico. Daarnaast helpen we apothekers die willen stoppen bij het overdragen van hun apotheek. VNA doet dit sinds 1948 en stimuleert hiermee ondernemerschap, zelfstandigheid en doorstroom. Op deze manier streven we ernaar de kwaliteit van de zelfstandige apothekerszorg te behouden en te verhogen. VNA biedt ook een traineeship voor ApIOSsen die op termijn een eigen apotheek willen runnen.


Vacature-trainee-VNA-Apotheek-Maasbracht.jpgVoordelen VNA Traineeship

Tijdens je vervolgopleiding tot openbaar apotheker specialist leer je het apothekersvak in de praktijk. In de vervolgopleiding ontbreken echter zaken als een apotheekbedrijf managen. Ook daar besteedt VNA aandacht aan tijdens je registratiefase. Zodat je niet alleen openbaar apotheker, maar ook apotheker-ondernemer kunt worden. Tijdens het traineeship bekijken we wat jij leuk en interessant vindt en waar je goed in bent. Je krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen en te ondernemen. Zo krijg je bijvoorbeeld een eigen, externe talent coach. Bekijk hier de arbeidsvoorwaarden en alle andere voordelen van het VNA Traineeship

Wat vragen we van jou?

Je hebt de zesjarige studie Farmacie (bijna) afgerond en je wilt graag je registratiefase tot openbaar apotheker specialist doorlopen. Als wens heb je om op termijn je eigen apotheek te runnen. Je bent dan ook leergierig, ambitieus en communicatief sterk. Het traineeship is een intensief traject waarvoor fulltime beschikbaarheid nodig is. De startdatum is in overleg.

Interesse of solliciteren?

Heb je vragen of wil je meer informatie, dan staat Peter Joseph (hoofd Beheer bij VNA) je graag te woord op 030-460 10 00 of via pjoseph@vna.nl. Wil je solliciteren, dan ontvangt hij graag jouw motivatie en cv per e-mail. Als we een mogelijke match zien, volgt een telefonisch intakegesprek, een kennismaking met Peter Joseph en een gesprek met Bregje Schellekens. Wij kijken uit naar je reactie!

Interesse in toekomstige vacatures?

Sluit deze vacature niet helemaal aan, maar heb je wel interesse om je registratiefase bij een VNA-apotheek te doorlopen en/of VNA-apotheker te worden? Geef dan vrijblijvend je contactgegevens door aan pjoseph@vna.nl. Dan kan hij contact met je opnemen zodra er nieuwe kansen in een andere VNA-apotheek ontstaan.

Geplaatst op: 18-03-2021
Deze vacature staat nog steeds open!