Projectapotheker Apotheek Haagse Ziekenhuizen

Apotheek Haagse Ziekenhuizen (AHZ) biedt een totaalpakket aan hoogwaardige specialistisch-farmaceutische product- en dienstverlening voor Nederlandse ziekenhuisapotheken waaronder de ziekenhuisapotheken van de Haagse (topklinische) ziekenhuizen, inclusief het LangeLand Ziekenhuis. AHZ heeft een volwaardige GMP-gecertificeerde productieafdeling, een ISO15189-geaccrediteerd laboratorium en een GDP gecertificeerde groothandel. AHZ beschikt tevens over een grote moderne bereidingsunit.

Voor onze productie afdeling zoeken we een:
Project Apotheker (vacaturenr. 2113)

36 uur per week

Productie

De afdeling Productie omvat het bereiden van zowel geneesmiddelen op voorraad (VRD) als geneesmiddelen voor individuele patiënten (individuele bereidingen, IB). We maken een breed scala aan toedieningsvormen:  Spuiten, infuuszakken, ampullen, capsules, zetpillen, crèmes, oogdruppels, etc. Verder wordt er door onze afdeling op locatie HMC Antoniushove oncologische medicatie voor toediening gereed gemaakt (VTGM).

Ons gezellige team bestaat uit 27 medewerkers: een ziekenhuisapotheker als hoofd productie, apotheker productie VRD, apotheker IB, een manager, kwaliteitsmedewerkers, apothekersassistentes, farmaceutisch operators en ondersteunend farmaceutisch operators.

Jouw werkzaamheden

  • Innovatie: spuitenvulmachine operationeel krijgen;
  • kwaliteitsverbetering: implementatie van een nieuw weegsysteem;
  • Dagdienst voor de afdelingen Voorraad, IB en Oncologie;
  • Bereikbaarheidsdienst in het weekend per toerbeurt.

Wij vragen
Een apothekersdiploma is vereist. Ervaring met werken onder GMP en affiniteit met techniek zijn een pré. De functie vereist dat je goed kunt samenwerken, oplossingsgericht bent en een sterk ontwikkeld analytisch vermogen hebt. Daarnaast vraagt de dynamische sfeer op onze afdeling om stressbestendigheid en resultaatgerichtheid. Klantgerichtheid en kwaliteitsbewustzijn staan bij ons voorop.

Wat bieden wij

  • Gezellig en hecht team met regelmatig uitjes;
  • Volop ontwikkeling en groei binnen het hele bedrijf en met name op onze afdeling, zoals training leidingnemen en leidinggeven;
  • Een state of the art productie-unit volgens de laatste inzichten;
  • Ontwikkelmogelijkheden op het gebied van farmaceutische bereidingen en technologie;
  • Salaris en overige arbeidsvoorwaarden volgens de CAO-Ziekenhuizen. De inschaling is afhankelijk van leeftijd en ervaring en in overeenstemming met het niveau van de functie.

Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

Meer informatie

Bezoek onze website www.ahz.nl of neem contact op met Bart-Jan Thies, hoofd productie  via b.thies@ahz.nl of 070-3217163 of Margo Bergstein, manager productie via m.bergstein@ahz.nl of 070-3217249.
Meelopen kan maar is afhankelijk van de laatste Covid-regels.
Informatie over de sollicitatieprocedure kun je inwinnen bij de afdeling P&O via werkenbij@ahz.nl of  070-3217177/187.

Solliciteren

Spreekt de functie je aan? Stuur je motivatiebrief met CV vóór 1 december 2021 per e-mail, onder vermelding van het vacaturenummer, naar werkenbij@ahz.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

​​​​​​​Geplaatst op: 24-11-2021