Opleidingsplaats Openbaar Apotheker regio Kampen

Voor de Apothekerscombinatie IJsselmond zijn we op zoek naar een 2e apotheker die de specialisatie tot Openbaar Apotheker wil volgen. Hierbij zullen wij ervoor zorgen dat je alle facetten van de openbare farmacie te zien krijgt.

Wie zijn wij
De Apothekerscombinatie IJsselmond (ACY) is een maatschap van 4 apotheken in de gemeente Kampen. Bij onze maatschap werken meer dan 50 assistentes en 6 apothekers elke dag weer aan het leveren en verbeteren van de farmaceutische zorg aan de inwoners van de Gemeente Kampen. Dit doen we vanuit de Wetering, Ebbingepoort, Brun Aqua en IJsselmuiden. Wij zijn nu op zoek naar een 7e apotheker om ons team te versterken. Binnen onze maatschap kunnen we jou als apotheker in opleiding tot specialist met vrijwel alle facetten van de farmaceutische zorg kennis laten maken. Naast de standaard dingen (medicatiereviews, patiëntbegeleiding) hebben we onze eigen smart-fill locatie, beleveren we meerdere instellingen, is er laagdrempelig contact met alle voorschrijvers (oa FTO niveau 4) en begeleiden we regelmatig stagiaires. Onze apotheken hebben overkoepelende kwaliteitsgroepen voor de HKZ, handverkoop en opiumwet. Deze groepen bestaan uit een assistente uit elke apotheek met supervisie van een van onze apothekers. We bieden je dus de perfecte omgeving om te ontdekken waar jouw affiniteit binnen de openbare apotheek ligt.

Daarnaast hebben we met alle apothekers elke drie weken een apothekersoverleg. Hierin mag iedereen input leveren. Dit kan variëren van dagelijkse vraagstukken (Hoe om te gaan met bepaalde patiënten/groepen), als ook beleidsstukken (Wat doen we met de invulling van een bepaald contract).

Kortom, de ideale omgeving om je opleiding in te volgen.

Wat zoeken wij
Wij zoeken een (bijna) afgestudeerde apotheker die de specialisatie tot Openbaar Apotheker wil volgen. We hechten waarde aan leergierigheid, initiatief tot zelfontwikkeling en een kritische blik (zowel naar binnen als naar buiten)

Wat bieden wij
· Een opleidingsplek voor de vervolgopleiding tot Openbaar Apotheker
· Arbeidsovereenkomst voor 32-38 uur per week
· Arbeidsvoorwaarden conform CAO
· Aanvang in overleg

Je sollicitatie kan je sturen naar Luca Emmer op lemmer@acy.nl. Mocht je naar aanleiding van deze vacature nog vragen hebben, mag je deze altijd stellen. Bel ons gerust op 038 – 33 22 550 en vraag naar Luca Emmer of Ardo van Ham


Geplaatst op: 02-02-2021