Ondersteunend medewerker Gelre apotheken

Vacature medewerker, poliklinische apotheken

Zutphen en Apeldoorn

Wat ga je doen?

Ben je farmaciestudent (met balie-ervaring), wil je in de vakanties/ weekenden ervaring opdoen in de apotheek in combinatie met een leuke bijverdienste? Daag jezelf uit en kom in de poliklinische apotheek ons team ondersteunen. Je ondersteunend het team door bijvoorbeeld het beantwoorden van (telefonische) vragen, klaarmaken en opruimen van geneesmiddelen, het brengen van geneesmiddelen op de afdeling en, indien mogelijk, aan de balie.


Wie zijn wij?

De Gelre apotheken zijn de poliklinische apotheken in de Gelre ziekenhuizen in Zutphen en Apeldoorn. Wij streven ernaar om de klant waardevolle en doelmatige zorg te bieden. De Gelre apotheek Zutphen is open van acht tot middernacht. Op werkdagen leveren wij de zorg aan de patiënten van de poliklinieken, en leveren wij medicatie aan patiënten die uit het ziekenhuis naar huis gaan. Van 17:30 tot 0:00 uur, in het weekend en op feestdagen doen wij de dienst voor de regio Zutphen. De Gelre apotheek Apeldoorn is 24 uur geopend.


Wat neem je mee?

Je bent een gedreven persoon met passie voor patiëntenzorg. Je heb zin om je enthousiasme te delen en daadkrachtige en sociaalvaardige skills bij de poliklinische apotheek in de praktijk te brengen. Ervaring poliklinisch, CGM, HiX is een pre, geen vereiste.


Wat bieden wij jou?

Een bijbaan als farmaceutisch medeweker, flexibel en gemiddeld 0-40 uur per week. Roosterplanning gaat in goed overleg. Daarnaast maak je deel uit van het team waarin je kennis deelt, elkaar ondersteunt en naar elkaar omkijkt.


Nieuwsgierig naar wat we voor elkaar kunnen betekenen, wil je jezelf voorstellen of wil je meer informatie? bel dan naar Gelre apotheek Zutphen, 0575 74 4800 en vraag naar Marjolein (farmaceutisch consulent). Of mail naar: marjolein.de.jong@gelre.nl


Geplaatst op: 14-06-2022