Mosadex TOP ApIOS programma voor talentvolle jonge apothekers

20200922_TOP_APIOS_Socialbanner-1200x628px.jpg


TOP-programma voor talentvolle jonge apothekers

Ben jij een ambitieuze, jonge apotheker? Wil je een stap extra zetten tijdens je specialisatie om met een voorsprong je carrière te beginnen? Voor deze afgestudeerden hebben wij het Talent Opleidingsprogramma (TOP) opgericht. Een aanvulling op de vervolgopleiding tot openbaar apotheker specialist vanuit de KNMP.

Aandacht voor jouw talenten en ontwikkeling

Mensen maken het verschil. Vanuit die overtuiging is het idee ontstaan om in jonge apothekers te investeren. Kies jij voor het TOP-programma? Dan maak je gebruik van het grote netwerk van de Mosadex Groep. Jij krijgt:

  • een opleidingsplek bij twee gedreven Service Apothekers in twee verschillende apotheken;
  • kansen om je talenten te ontwikkelen, met aandacht en tijd van specialisten in het vak;
  • een energieke werkomgeving met leuke collega’s én goede arbeidsvoorwaarden;
  • intervisie en informele activiteiten met andere ApIOS’en in het TOP-programma;

Innovatief en ondernemend?

Het TOP-programma is specifiek voor studenten die innovatief, communicatief vaardig en flexibel zijn. Als je zichtbaar wilt zijn als zorgverlener en wil samenwerken. Als jij in jezelf en jouw toekomst wilt investeren, dan willen wij dat ook! Met het TOP-programma gaan we een samenwerking aan om het beste uit jezelf te halen.

Solliciteren?

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en heb je (bijna) een afgeronde masteropleiding farmacie? Dan ben je welkom om te solliciteren. Er zijn op dit moment meerdere opleidingsplekken beschikbaar in Amsterdam, Amersfoort en ’s-Hertogenbosch.

Meer weten over het TOP-programma of direct solliciteren? Klik op deze link.