Farmaciehulp Ommelander Ziekenhuis

Wij zijn op zoek naar een nauwkeurige

Farmaciehulp/bijbaan (master) studenten Farmacie

Ben je op zoek naar een bijbaan in een ziekenhuis om extra ervaring op te doen? Dan is er wellicht een plek voor jou in ons team!

Wat ga je doen?

Master Farmaciestudenten worden ingezet (als farmaceutisch medewerker) in de Klinische Farmacie op verschillende apothekersassistenten-taken, zoals het uitzetten op naam van geneesmiddelen en diverse administratieve werkzaamheden. Je werkt gemiddeld 1 tot 2 weekenden in de maand en daarnaast een aantal feestdagen en in de vakantieperiodes. De werkzaamheden worden overdag uitgevoerd tussen 08:00-16:30 uur.

Wie zoeken wij?

Je bent accuraat en kan taken prima zelfstandig uitvoeren. Daarnaast ben je flexibel en beschikbaar in het weekend, tijdens feestdagen en in vakantieperiodes.

Wat vragen wij van jou?

Jij volgt op dit moment de (master)opleiding Farmacie en bent op zoek naar een bijbaan om extra ervaring op te doen.

De afdeling
De Apotheek van het ziekenhuis bestaat uit een geïntegreerde afdeling van poliklinische- en klinische farmacie. We werken nauw samen om op patiëntgerichte wijze naadloze, transmurale zorg te leveren. In totaal werken er 47 medewerkers, waaronder 30 apothekersassistenten en 3 farmaciehulpen. De Klinische Farmacie richt zich voornamelijk op de specialistische farmaceutische zorg en medicatieveiligheid voor klinische patiënten, van opname tot en met ontslag.

De organisatie

Het Ommelander Ziekenhuis is van betekenis. Voor patiënten, voor medewerkers en voor de regio. Met ruim 1300 collega’s werken wij dagelijks aan de best mogelijke zorg voor onze patiënten, de inwoners van Noord en Oost-Groningen. We doen dat vanuit ons moderne ziekenhuis in Scheemda en vanuit diverse servicepunten in de regio. Wij werken daarbij nauw samen met het UMCG en de verwijzers. De komende jaren is daarnaast van belang de vraag: Hoe kunnen we van het ziekenhuis een plek maken waar alles draait om de keuzes die mensen maken in hun leven en over hun gezondheid? Zodat we aandoeningen kunnen voorkomen, in plaats van dat we ze moeten genezen. En hoe kunnen we verder nog inzetten op preventie, digitalisering en het anders organiseren van zorg? Kan dit kleinschaliger en dichter bij (t)huis, zodat mensen langer in hun eigen omgeving gezond ouder kunnen worden?

Ons ziekenhuis is een prachtige plek om te werken, vol uitdagingen, dynamiek, leuke mensen en heeft een onmisbare rol in de regio. Ons motto: Samen. De beste zorg. Dichtbij.

Wat bieden we jou?
Wij bieden je een uitdagende functie in een dynamische, innovatieve, professionele en mensgerichte organisatie waar geen dag hetzelfde is. Een functie waarin jij waarde kunt toevoegen aan een maatschappelijke organisatie door jouw kennis en ervaring. Daarnaast heb je bij ons de vrijheid om initiatieven en ideeën in te brengen, zodat we samen kunnen bouwen aan de verdere ontwikkeling van het Ommelander Ziekenhuis. Het betekent ook werken in een organisatie waar mensen elkaar kennen, bij elkaar betrokken zijn en waar het contact laagdrempelig is.

Daarnaast:

  • Een jaarcontract met de intentie tot verlenging;
  • Standplaats is Scheemda;
  • Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Ziekenhuizen; waaronder reiskosten;
  • Je bouwt pensioen op bij Pensioenfonds Zorg & Welzijn;
  • De functie is gelijktijdig intern en extern uitgezet. Geschikte interne kandidaten hebben voorrang.

Ben je enthousiast geworden?
​Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Eugenie Hendriks, ziekenhuisapotheker via telefoonnummer 088-5662278 of Esther Holtman, hoofd Apotheek via telefoonnummer 088-5662295. Je kunt je sollicitatie insturen tot en met 4 september 2021. We ontvangen je sollicitatie graag via deze link.

​Geplaatst op: 16-08-2021