Farmaceutisch medewerker Lead Healthcare

Ben jij student Farmacie en op zoek naar een studie gerelateerde bijbaan en per direct beschikbaar? Solliciteer dan op de functie van farmaceutisch medewerker.

Jouw werkzaamheden

Jij gaat werken bij een ziekenhuis in de omgeving Emmen waar je verantwoordelijk bent voor de vulhaven, pakken en klaarzetten van medicatie. Dit geeft jou een mooie kans om werkervaring op te doen in de apotheek, een mooi salaris te verdienen en een mooie toevoeging kan doen aan jouw CV.

Lead Healthcare: het zorgbedrijf dat je ziet

Bij Lead Healthcareluisteren we naar jouw individuele wensen en proberen hier zoveel mogelijk aan te voldoen. We zijn er namelijk van overtuigd dat het plezier om te werken toeneemt als mensen zich op de werkvloer oprecht gezien voelen, in al hun compleetheid. Met aandacht maken wij het verschil. Voor iedereen!

Wat bieden wij jou?

  • Goed salaris;
  • Training en scholing;
  • Uitbreiden van je netwerk;
  • Het opdoen van relevante werkervaring;
  • Samenwerken met apothekers van Lead Healthcare.

Ben jij per direct beschikbaar en kan je minimaal 24 uur per week. Neem dan contact met ons op en dan kan je snel aan de slag!

Lead Healthcare nodigt je van harte uit om te solliciteren op de vacature van Teammanager Apothekersassistenten. We ontvangen graag je CV, deze kan je sturen naar werkenbijapotheek@leadhealthcare.nl. Wil je eerst meer weten? Aarzel dan niet en neem contact met ons op, op telefoonnummer 035-5430234.


Geplaatst op: 15-09-2022