Bijbaan in een apotheek in Groningen, Haren of Musselkanaal

20210911_Service_Apotheek__AG_mail.jpg

Bijbaan in een apotheek in Groningen, Haren of Musselkanaal

Wij zoeken een enthousiaste student farmacie met goede communicatieve vaardigheden. Ben jij als apotheker in opleiding op zoek naar een leuke en diverse werkplek? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Wie zijn wij?
Apothekersgroep Groningen is een dynamische, innovatieve onderneming bestaande uit 7 apotheken in de stad Groningen, Haren en Musselkanaal. Binnen het collectief van apotheken vindt er nauwe samenwerking plaats op het gebied van onder meer zorg, kwaliteit, logistiek, ICT. De apotheken zijn verenigd in een multi-site HKZ certificaat en werken continu en gestructureerd samen aan steeds weer nieuwe ontwikkelingen.

Wie zoeken wij?
Wij zoeken enthousiaste en communicatief vaardige studenten farmacie die het leuk vinden om kennis te maken met de openbare apotheek en een ondersteunende rol te vervullen in één van onze apotheken. Deze rol kan divers zijn; van sec logistieke werkzaamheden tot contact met cliënten rondom zorgthema’s.

Wat bieden wij?

  • Een fijne werkplek vlak in de buurt waar je kunt leren én verdienen!
  • Flexibele werktijden naar jouw wens, variërend van hele dagen naar korte diensten enkel in de avonden of op zaterdagen
  • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform CAO Apotheken

Heb jij interesse in deze vacature en wil jij een bijbaan in één van onze apotheken? Neem dan contact op met Ebian Brill via info@agpotheek.nl

Geplaatst op: 14-10-2021