Bijbaan Farmaciestudent

Ben jij Farmaciestudent en ben jij op zoek naar een tijdelijk leuke klus dan is dit je kans!

Treant Zorggroep is een organisatie bestaande uit 3 ziekhuizen en 17 woonzorgcentra. Treant (locatie Hoogeveen, Gebouw de koppeling naast het Bethesda ziekenhuis) gaat op 4 maart het elektronisch poliklinisch voorschrijven implementeren. Voor deze implementatie zijn wij op zoek naar farmaciestudenten die ons willen helpen om patiëntgegevens vanuit het huidige LSP ingevoerd gaat worden in het nieuwe systeem Nexus. Jij zorgt dat de gegevens klaar staan voor de specialist zodat de Arts samen met de patiënt de Medicatieverificatie kan uitvoeren.

Voor deze implementatie zijn wij op zoek naar farmaciestudenten die ons willen helpen om patiënt gegevens vanuit het huidige LSP ingevoerd gaat worden in het nieuwe systeem Nexus. Jij zorgt dat de gegevens klaar staan voor de specialist zodat de Arts samen met de patiënt de Medicatieverificatie kan uitvoeren.

Hoe leuk is het om samen met medestudenten Farmacie deze klus samen uit te gaan voeren! Wij zorgen natuurlijk voor een werkplek en alles wat nodig is om je werk goed uit te kunnen voeren.

  • Totaal aantal FTE nodig (inschatting): FTE 14
  • Loon (in € per uur): €13,10
  • Reiskostenvergoeding: Ja
  • Startdatum en duur inzet (indien bekend): 4 maart voor de duur van minimaal 3 maanden
  • Uren: in overleg 16 tot 36 uur werktijden zijn waarschijnlijk tijdens kantoortijden.

Geïnteresseerd? Neem contact op met:

Chris van Droffelaar
c.vandroffelaar@treant.nl
Voor vragen via WhatsApp 0615453545


Geplaatst op: 17-02-2021