Apotheker Poliklinische Apotheek UMCG

Apotheker Poliklinische Apotheek UMCG

In de inspirerende omgeving van het UMC Groningen leveren wij als poliklinische apotheek de specialistische farmaceutische zorg voor patiënten na een ziekenhuisopname of een polikliniekbezoek. Daarnaast leveren wij de geneesmiddelen die overgeheveld zijn naar het ziekenhuisbudget, de oncolytica, groeihormonen, TNF-alfa remmers, IVF middelen en vanaf 1 januari de epoëtines en G-CSF middelen.

Door de nauwe contacten met de ziekenhuisapotheek, de specialisten en de verpleegkundigen speelt de poliklinische apotheek een belangrijke rol in de nieuwste ontwikkelingen, behandelingen en de levering van specialistische farmaceutische zorg. Wij zijn daarbij tevens een belangrijke schakel in de medicatieoverdracht naar de eerste lijn.

Wie zijn wij

Ons enthousiaste apotheekteam bestaat uit 32 apothekersassistentes, 2 kwaliteitszorgmedewerkers, een farmaceutisch consulent, een farmaceutisch manager, een management assistente, 3 ondersteunend medewerkers, 2 medewerkers financiële administratie,  2 coördinatoren logistiek en orderbeheer, een BBLer, 10 studenten farmacie  en 7 apothekers. Daarnaast werken wij met een medicatierobot. Gezamenlijk werken wij aan een optimale kwaliteit van zorgverlening waarbij collegialiteit en klantgericht werken speerpunten zijn.

De apotheek is geopend van 8.30 tot 20.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur.

Wat vragen wij

Wij zoeken een enthousiaste collega die ervaring op wil doen binnen de poliklinische farmacie. Ben jij een doorzetter, collegiaal,  niet bang om hard te werken, stressbestendig en zie jij het zitten om deze afwisselende dynamische baan met veel uitdaging aan te gaan? Wij zoeken een apotheker als aanvulling op ons apothekersteam. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit poliklinische dagdiensten, meedraaien aan de balie en bij de verwerking van ontslagrecepten en ondersteunende werkzaamheden bij één van de vele projecten die binnen de apotheek draaien. Daarnaast behoort op termijn een uitwisseling met de dagdiensten van de ziekenhuisapotheek tot de mogelijkheden.

Functie-eisen

  • Afgeronde opleiding Farmacie (Master Farmacie)
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden
  • Je bent stressbestendig en je weet goed om te gaan met (tijds)druk
  • Je werkt graag in een groot team
  • Je bent flexibel
  • Ervaring met CGM-apotheek is welkom, maar geen vereiste

Wil je langskomen om sfeer te proeven? Maak gerust een afspraak. 
Het UMCG voert een preventief Hepatitis B beleid. De vaccinatie wordt verzorgd door het UMCG.

Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Apothekers in loondienst. Het betreft een jaarcontract voor 32-36 uur (uren in overleg) voor een periode van maximaal 3 jaar.  
De sollicitatiegesprekken worden gepland op 27, 28 en 29 oktober.  Solliciteren kan uitsluitend via de volgende link https://bit.ly/2YrFSyI

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:
mw. T. Keizer, apotheker óf
mw. D. Appeldoorn-Dubois, farmaceutisch manager,
Telefonnummer (050) 361 0711