Apotheker Poliklinische Apotheek Thuismedicatie

Apotheker

Thuismedicatie

36 uur per week (4x9)


Functie-inhoud

Als apotheker werkzaam op de afdeling Thuismedicatie ben je verantwoordelijk voor het leveren van specialistische farmaceutische zorg aan patiënten die thuis behandeld worden. Hiermee dragen we in hoge mate bij dat de juiste zorg op de juiste plek plaatsvindt. Met een enthousiast team ontzorgen wij patiënten die specifieke medicatie nodig hebben in de thuissituatie middels een herhaalservice. Naast het inhoudelijk adviseren aan en afstemmen met andere zorgverleners en het ontwikkelen van zorgpaden, wordt er ook een beroep gedaan op je organisatietalent. Elke geneesmiddelengroep vraagt om een ander logistiek proces en dat is soms een uitdaging. Maar als dat lukt, heb je een tevreden patiënt die optimaal behandeld wordt.

Iedere werkdag is verschillend, maar je houdt je in ieder geval bezig met het:

  • controleren van recepten, vraagbaak voor artsen, verpleegkundigen en apothekersassistenten
  • meedenken en een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van onze innovatieve en dynamische apotheek, waaronder het oppakken van nieuwe projecten;
  • het motiveren, stimuleren, samenwerken en helpen ontwikkelen van apotheekmedewerkers;


Werkomgeving

Een gezonde bevolking en excellente zorg door onderzoek en onderwijs. Daarvoor staat het Erasmus MC. Baanbrekend werken, grenzen verleggen en voorop lopen. In zorg, onderzoek en onderwijs. Bij ons werken denkers die doen. Gedreven aanpakkers die met veel verstand van zaken werken aan het verbeteren en vernieuwen van de zorg van vandaag en de gezondheid van morgen.

De Poliklinische Apotheek is op vier locaties binnen het Erasmus MC gesitueerd. We zijn een innoverende organisatie en daarom constant in ontwikkeling. De 10 apothekers (specialisten openbare farmacie en ziekenhuisapothekers) en 90 medewerkers zorgen ervoor dat de Poliklinische Apotheek blijft groeien zonder de patiënt en kwaliteit van de zorg uit het oog te verliezen. Het team is betrokken, energiek en positief ingesteld.

Profiel

Van nature ben je iemand die goed kan samenwerken met collega’s van verschillende achtergronden en niveaus. Je adviesvaardigheden zijn goed ontwikkeld en je bent niet bang om verantwoordelijkheid te dragen voor een gekozen beslissing. Je bent goed in het opzetten van projecten en in plannen en organiseren.

  • Onze ideale nieuwe collega beschikt over: 
  • Een afgeronde opleiding tot apotheker
  • Uitstekende communicatievaardigheden in het Nederlands
  • De bereidheid om weekend- en avonddiensten te werken

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor de aanstelling.

Wat bieden wij

Werk waar jij voor gestudeerd hebt: farmacie en de zorg voor patiënten; ervaring opdoen in het grootste academische ziekenhuis van Nederland; ontzettend leuke collega’s; en prima secundaire voorwaarden die je kunt nalezen op de website

Je start met een arbeidsovereenkomst van een jaar, waarna er mogelijkheid is voor verlenging. Het bruto maandsalaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 4.707,- (schaal 10) bij een volledige werkweek van 36 uur. Daarnaast bieden wij onder andere een eindejaarsuitkering van 8,3% en een individueel reiskostenbudget. Alle arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Universitair Medische Centra.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze functie kun(t) je contact opnemen met Jan-Dietert Brugma, directeur Poliklinische Apotheek, telefoon: 06 39 891 506, of Paul Janssen, ziekenhuisapotheker Poliklinische Apotheek, telefoon: 06- 50031655

Solliciteren

Je kun(t) solliciteren via de website: www.werkenbijerasmusmc.nl .


Geplaatst op: 28-06-2022