Apotheker gezocht voor groep van apotheken in Almelo

Apotheker gezocht voor groep van apotheken in Almelo

Ter uitbreiding van ons team zoeken wij een (tweede) apotheker. Jarenlange ervaring of net afgestudeerd? We zien je sollicitatie graag tegemoet als jij

-        Communicatief vaardig bent

-        Het leuk vindt om met ons bij te dragen aan de ontwikkeling van de apotheken

-        Je werk met tact en empathisch vermogen uitvoert

-        Positief ingesteld bent en dit over weet te brengen op anderen

De omvang en ingangsdatum van het dienstverband zullen in overleg worden vastgesteld. Wij hebben ervaring met het begeleiden van apothekers in de registratie fase.

Wie zijn wij?

Wij zijn Alta Farma, een groep van vijf apotheken, waarvan vier in Almelo en één in Tubbergen. De apotheken werken nauw samen, onder andere op het gebied van kwaliteit en logistiek. Er zijn momenteel 8 enthousiaste apothekers werkzaam waartussen structureel overleg plaats vindt. Kennis, vaardigheden en werkzaamheden worden gedeeld en we vinden het leuk om samen projecten op te pakken.

De Alta Farma apotheken hebben cliëntgerichtheid, kwaliteit en contacten met andere zorgverleners hoog in het vaandel staan en besteden hier continue aandacht aan. Daarnaast wordt veel aandacht besteed aan het optimaliseren van werkprocessen, bijvoorbeeld door middel van ‘Flow’ en het gebruik van ‘Servilockers’.

Bij interesse word je uitgenodigd een e-mail met motivatie en CV te sturen naar directie@altafarma.nl


Voor meer informatie kun je terecht bij dhr. M.J.T. van der Kraats, telefoonnummer 0546-813020.

Geplaatst op 7-04-2020