Apotheker Farmaceutische Bereidingen

Brocacef Ziekenhuisfarmacie

Brocacef Ziekenhuisfarmacie, gevestigd in Oostrum (Limburg) is onderdeel van de Brocacef Groep. Het hoofddoel van Brocacef Ziekenhuisfarmacie is om hun klanten te ontzorgen. Door het outsourcen van hun farmaceutisch proces naar Brocacef Ziekenhuisfarmacie hebben zorginstellingen meer tijd (en geld) om juist datgene te bieden waar het echt om gaat: het leveren van optimale kwaliteitszorg.

Dit geldt ook voor het bereidingsproces voor (ziekenhuis)apotheken. Brocacef Ziekenhuisfarmacie maakt al meer dan 40 jaar medicijnen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van patiënten. Van receptverwerking, medicatiecontrole en aflevering van medicijnen tot het bereiden en doorleveren van specifieke apotheekbereidingen. Zij staan garant voor een slimme, persoonlijke en toegankelijke zorg voor nu en de toekomst.

Brocacef Ziekenhuisfarmacie is ook als het om farmaceutische dienstverlening gaat een bekende naam bij diverse zorginstellingen, waaronder psychiatrische instellingen, verpleeg- en verzorgingshuizen, verslavingszorg, gehandicaptenzorg, (ziekenhuis)apotheken, zelfstandige behandelcentra en overige klinieken.

Brocacef gelooft in ondernemerschap en bevlogenheid. Mensgericht, vooruitstrevend en verantwoordelijk zijn belangrijke kernwaarden bij Brocacef. Zo staan zij bekend bij hun cliënten en zo gaan zij met elkaar om.

Vacature Apotheker Farmaceutische Bereidingen

De functie
Als Apotheker Farmaceutische Bereidingen ben je medeverantwoordelijk voor het op de juiste wijze uitvoeren van alle activiteiten die plaatsvinden op het gebied van het bereiden van geneesmiddelen en aseptische handelingen (VTGM). Je draagt, samen met een team van andere (ziekenhuis)apothekers, zorg voor de farmaceutische kwaliteit van de producten, activiteiten en dienstverlening van de afdeling Bereidingen en garandeert dat alle activiteiten rondom bereidingen conform vastgestelde voorschriften worden uitgevoerd. Je autoriseert en implementeert nieuwe voorschriften en zorgt voor de controle/vrijgifte van farmaceutische bereidingen. Tevens lever je een grote bijdrage aan de projecten die bij de afdeling Bereidingen worden uitgevoerd.

Profiel kandidaat

 • Je hebt een afgeronde WO opleiding Farmacie;
 • Je hebt kennis van de geldende wet en regelgeving rondom de bereiding van geneesmiddelen, en affiniteit en ervaring in een productieomgeving (ziekenhuis, industrie, grootbereider);
 • Ook apothekers met minder ervaring, die snel leren en bereid zijn om de handen uit de mouwen te steken, komen in aanmerking voor deze vacature;
 • Je werkt graag in een dynamische omgeving, in een team, en gaat discussies niet uit de weg;
 • Je bent mensgericht, vooruitstrevend en verantwoordelijk, passend bij de kernwaarden van Brocacef.

Het aanbod

 • Een marktconform salaris;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Carrièrekansen en doorgroeimogelijkheden binnen alle locaties van Brocacef. Aan jou om deze te benutten;
 • Toegang tot de Brocacef Academy, een uitgebreid aanbod aan trainingen, waar je kunt werken aan je persoonlijke ontwikkeling;
 • Fiscaal voordelig producten aanschaffen via het platform Fiscfree;
 • Er is een actieve personeelsvereniging met het gehele jaar door allerlei activiteiten;
 • Pensioenregeling;
 • Collectieve verzekeringen;
 • Werken bij een organisatie met ruimte voor talent en persoonlijke groei.

Informatie en sollicitaties:

Thema Group® , Partner in Life Science Recruitment
Odiliastraat 92 - 5401 ZZ UDEN
W: www.themagroup.nl

Jeffrey Hensen, Senior Consultant
T : 06-53 178 948
E: hensen@themagroup.nl

Marije Hoogendoorn, Senior Recruitment Specialist
T : 06-23 135 118
​E: hoogendoorn@themagroup.nl