Carrièredag

Meer informatie over de Carrièredag is te vinden op de site van de Carrièredag van Pharmaciae Sacrum


De Carrièredagcommissie van de Groningse Farmaceutische Studenten Vereniging ''Pharmaciae Sacrum'' organiseert in 2020 wederom een Carrièredag voor vierde-, vijfde- en zesdejaars studenten. Deze twaalfde editie zal plaatsvinden op vrijdag 28 Februari in het 'Hanze Plaza', Protonstraat 16, 9743 AL te Groningen.
De Carrièredagen van voorgaande jaren waren een groot succes en inmiddels is de Carrièredag een vast onderdeel in het jaarprogramma van Pharmaciae Sacrum. 
In de laatste fase van de Master Farmacie aan de Rijksuniversiteit Groningen biedt de opleiding weinig mogelijkheden om in contact te komen met bedrijven en beroepsorganisaties. Daarom is in het verenigingsjaar 2008-2009 besloten om vanuit de studievereniging Pharmaciae Sacrum een Carrière-event voor masterstudenten te organiseren. 

Veel studenten die bijna klaar zijn met de studie Farmacie beschikken nog over te weinig contacten met collega’s op hun toekomstige werkgebied. Door middel van de Carrièredag kunnen studenten meer vertrouwd raken met de aanwezige bedrijven. 

Anderszijds is deze dag voor bedrijven en beroepsverenigingen een uitgelezen kans om in contact te komen met een nieuwe generatie farmaceuten. Op de Carrièredag wordt uw bedrijf of organisatie de mogelijkheid geboden zich te presenteren aan studenten door middel van onder andere stands, bedrijfspresentaties, worskhops en individuele gesprekken. 

Met ruim 100 deelnemers is de kans groot dat u hier een potentiële werknemer/collega vindt! Naar aanleiding van de afgelopen zeven edities van de Carrièredag hebben dan ook verscheidene studenten en werkgevers elkaar gevonden. Ook dit jaar zullen we de mogelijkheid bieden om succesvolle matches te maken middels het vacaturebord. Op de panelen van dit bord kunnen de bijna-afgestudeerde farmaceuten actuele vacatures van deelnemende bedrijven bekijken en misschien wel hun toekomstige baan vinden. 

Kortom, student, bedrijf en beroepsorganisatie kunnen enorm profijt hebben van deze dag!

De Carrièredag is met ingang van vorig jaar verplicht voor zesdejaars farmaciestudenten. 


Onze sponsoren