Facultaire Introductiedag

brief.png

Facultaire Introductiedag

De Introductiedag is de dag om actief kennis te maken met de opleiding Farmacie, haar studievereniging G.F.S.V. “Pharmaciae Sacrum” en je toekomstige studiegenoten.

De Introductiedag vindt plaats op vrijdag 30 augustus 2019. Om 10:00 uur wordt je ontvangen met koffie en thee in de hal  van het UMCG aan de Antonius Deusinglaan 2 (3215.0001). Deze locatie ligt in het centrum van Groningen en is te bereiken via het openbaar vervoer. Vanaf het Centraal Station kan je lijn 5, lijn 3 of lijn 1 nemen en vervolgens uitstappen bij halte UMCG Noord.

Om 10:30 uur gaan we van start! Eerst zal er in de Faberzaal het een en ander over de studie Farmacie verteld worden. Ook zullen een aantal commissies en het bestuur van de studievereniging G.F.S.V. “Pharmaciae Sacrum” zich voorstellen. Om 12:45 uur gaan we lunchen. Hierna krijg je een rondleiding op de faculteit, zodat je alvast bekend wordt met je toekomstige studieplek. Ook maak je tijdens de rondleiding je eerste farmaceutische (proef)practicum mee!

Aan het einde van de middag is er een borrel om de middag goed af te sluiten. ’s Avonds gaat elke groep bij zijn of haar P.S.-papa’s en/of mama’s thuis eten en ’s avonds zijn jullie allemaal welkom bij het themafeest "EIK is blessed with Oktoberfest".

Aanmelden voor de Introductiedag kan gemakkelijk door eerst lid te worden van Pharmaciae Sacrum via de volgende link: https://www.psgroningen.nl/word-lid. Wanneer je inschrijving verwerkt is, kun je je voor de Introductiedag aanmelden via deze link. Aanmelden kan ook door te mailen naar board@psgroningen.nl. 

Als je nu nog geen lid wordt van G.F.S.V. “Pharmaciae Sacrum” kun je ook naar de Introductiedag komen en ter plekke lid worden van G.F.S.V. "Pharmaciae Sacrum". Wie lid is van de studievereniging kan met korting boeken bestellen en daarnaast je hele studententijd geweldige activiteiten bijwonen. Wil je geen lid worden bij G.F.S.V. "Pharmaciae Sacrum", maar wel naar de Facultaire Introductiedag komen, stuur dan een mail naar board@psgroningen.nl.

Handig om mee te nemen naar de Introductiedag:

- (Contant) geld
- Een fiets (erg handig, maar niet noodzakelijk)
- Outfit voor het feest

Let op: de datum van de Facultaire Introductiedag is vrijdag 30 augustus!

PS_640x100_JPG.jpg

Onze sponsoren