Eerstejaarsintroductiekamp

brief.png

Eerstejaarsintroductiekamp

Het Eerstejaarsintroductiekamp vindt plaats na de eerste collegeweek op 6,7 en 8 september 2019 in Bakkeveen. Dit introductiekamp is een geweldig moment om gezellig met je nieuwe studiegenoten en toekomstige vrienden de wereld van G.F.S.V. “Pharmaciae Sacrum” te ontdekken. Op het weekend zul je naast elkaar ook alle commissies van P.S. en vele mensen van de studievereniging leren kennen. Tevens zullen er een aantal gezellig activiteiten voor jullie georganiseerd worden, waarbij er ’s avonds onvergetelijke themafeesten zijn!

Vrijdag 6 september vetrekken we om 17:00 uur met bussen naar Bakkeveen. Deze bussen staan klaar vanaf 16.45 uur op het Centraal Station in Groningen. Wees op tijd, want dit weekend wil je niet missen! Zondag zal je rond 15.00 weer terug zijn in Groningen op de faculteit.

Aanmelden voor het Eerstejaarsintroductiekamp kan gemakkelijk door eerst lid te worden van Pharmaciae Sacrum via de volgende link: https://www.psgroningen.nl/word-lid. Wanneer je inschrijving verwerkt is, kun je je voor het Introductiekamp aanmelden via de volgende link: https://www.psgroningen.nl/agenda/28978-first-year-introduction-camp

Aanmelden kan ook door te mailen naar board@psgroningen.nl.

Let op: de datum van het Eerstejaars Introductiekamp is 6, 7 en 8 september! 

PS_640x100_JPG.jpg

Onze sponsoren