Veelgestelde vragen

Hoe word ik lid bij G.F.S.V. “Pharmaciae Sacrum” (P.S.)?

Meer informatie over het lidmaatschap en hoe je lid kan worden, is te vinden op deze pagina.


Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat nu?

Als je account geactiveerd is, kun je eenvoudig zelf je wachtwoord resetten op deze pagina. Vul hier het emailadres in dat je gebruikt voor je P.S.-account en je zal een link ontvangen waarmee je je wachtwoord kan resetten.


Mijn account is niet geactiveerd, wat nu?

Nadat je je SEPA-machtiging en inschrijfformulier hebt opgestuurd (via de post) krijg je een mail waarmee je account kan worden geactiveerd. Als je deze mail niet hebt ontvangen kun je mailen naar board@psgroningen.nl of langskomen op het P.S.-hok. De mail zal dan nog een keer worden verzonden. Ontvang je het mailtje dan nog steeds niet? Dan is het waarschijnlijk in de spambox terecht gekomen.


Hoe kan ik mijn adres wijzigen?

Je contact gegevens kun je eenvoudig wijzigen, ga naar je profiel en klik op ‘bewerk profiel’.


Hoe bestel ik mijn studieboeken?

Boeken zijn eenvoudig te bestellen via de webshop op de site. Op de P.S.-site onder het kopje studie & carrière staat een kopje met boeken bestellen.


Hoe kan ik mijn rekeningnummer wijzigen?

Je kunt je bankrekening niet zelf wijzigen, omdat je een SEPA-machtiging hebt getekend die gekoppeld is aan deze rekening. Download hier een nieuw machtigingsformulier en stuur deze ingevuld en ondertekend naar Pharmaciae Sacrum, Antonius Deusinglaan 1 of kom de machtiging langsbrengen op het P.S.-hok. Het bestuur zal hierna zo snel mogelijk de wijziging verwerken.


Hoeveel dagen voor een activiteit kan ik me nog afmelden voor deze activiteit?

Je kunt je voor een activiteit afmelden tot drie werkdagen voor de activiteit. Na het verstrijken van deze termijn kan er alleen nog worden afgemeld met een geldige reden. Voor de Buitenland Excursie geldt een andere uitschrijftermijn, die bij het evenement op de website vermeld staat. Afmelden na de uitschrijftermijn dient te gebeuren via een e-mail naar het bestuur. Meer informatie over het in- en uitschrijven voor activiteiten is te vinden in het Protocol In- en Uitschrijven.


Hoe gaan de betalingen van de activiteiten en artikelen?

De kosten van een activiteit of artikel worden aan het eind van de maand (nadat de lening binnenkomt) via een automatische incasso afgeschreven.


Hoe kan ik vacatures plaatsen?

Vacatures kunnen geplaatst worden door het logo van het bedrijf en een tekst in een Word bestand te mailen naar board@psgroningen.nl.


Hoe kan ik me uitschrijven bij P.S.?

Een lidmaatschap bij P.S. loopt van september tot september. Als je je dus wil uitschrijven dien je voor 1 september te mailen naar board@psgroningen.nl. Hierna kan het bestuur je uitschrijven als lid.

Onze sponsoren