Blogs

Uitverkoop P.S.-artikelen

  • Vereniging
  • 2 minuten (407 woorden)

Wij willen jullie graag meenemen in het geweldige aanbod van P.S.-gadgets die wij bij P.S. bezitten.  Ben jij net als de verenigingsverzamelaar/Corpsfan dan is deze blog echt iets voor jou en beleef je de tijd van je leven tijdens de P.S.-uitverkoop.

Nu is ‘de tijd van je leven’ natuurlijk ook het thema van het 26e Lustrum, waar onze reis door het boekenhok begint. Bij elk Lustrum hoort een geweldig thema, maar natuurlijk ook een aantal hebbedingetjes voor alle leden. Een van de fantastische dingen die nog te verkrijgen is, is een geweldig pittoresk apparaat wat altijd handig is. Deze speciale mok helemaal verkregen uit Argentinië, is te gebruiken voor de ontbijtthee, middagranja, maar natuurlijk ook voor alle drankspellen in de avond. Deze mok is in de geweldige uitverkoop te verkrijgen voor maar €1,-. Een ander item kan worden gedragen tijdens een gezellige avond drinken, een ALV of een nette gelegenheid. Iedereen denkt waar gaat dit weer naar toe, maar al deze gelegenheden kunnen natuurlijk niet zonder het dragen van een das. Nu is er de mogelijkheid om je collectie van dassen uit te breiden, met een heuse Lustrumdas uit 2011. Antiek geweven in de bergen van India en hierdoor een echt collector’s item.

Tijdens het schrijven van deze blog, zijn er buiten winterse temperaturen aangebroken. Deze week zal de gevoelstemperatuur een dieptepunt bereiken en een temperatuur van -17 °C vraagt om warme kleding. Tijdens een ronde door het boekenhok kwamen wij ook nog verschillende mogelijkheden tegen om deze Siberische kou te weerstaan. Een echte P.S.-verzamelaar heeft namelijk de mogelijkheid om verschillende vesten en truien aan te schaffen. Kom vooral een kijkje nemen op het hok om de vesten of truien aan te schaffen voor prijzen tussen de €1,- en €5,-.

Als laatste wil niemand natuurlijk dat zijn hoofdhuidje verbrand tijdens de zomer, vandaar dat het rijke P.S.-assortiment ook hier een oplossing voor heeft. Iedereen ziet er goed uit in groen en dit is ook de kleur van de Lustrumpet. Voor slechts €1,- is je hoofd beschermd op alle spannende hikes, bedevaarten of gewoon een dagje strand.

Stiekem nu toch best wel benieuwd geworden naar wat P.S. allemaal voor je garderobe te bieden heeft? Kom vooral langs op het P.S.-hok en geniet van de grootschalige uitverkoop!

 

27e Lustrumvest €3,-
26e Lustrumvest €1,-
Vest 2015 €5,-
Trui 2013 €1,-
Pet €1,-
Mok €1,-
Das €1,-

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren