SPITS Workshop

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
P.S.-activiteit
Organisator
Het 136e bestuur der G.F.S.V. ''Pharmaciae Sacrum''
Datum en tijd
22 mei 2018 18:00 - 21:00
Locatie
3215.0149

Op dinsdag 22 mei zal de avondworkshop van SPITS Oosterwolde plaatsvinden en deze wordt verzorgd door Ernst Schorfhaar van de HDLG-groep (Het Doen Laten Gebeuren).Ernst is in het dagelijks leven ondernemer en talent-ontwikkelaar en is bekend met de farmaceutische wereld. 

Het onderwerp van de workshop is: “Communiceren met het ABC”.

Tijdens deze workshop krijg je meer kennis over hoe je makkelijker kunt communiceren met collega-studenten, patiënten en anderen waarmee je in de dagelijkse praktijk te maken krijgt. Tijdens deze actieve workshop krijg je antwoorden op de volgende vragen:

  • Waarom ‘klikt’ het beter met de ene persoon dan met de ander?
  • Welke verwachting heeft de ander en hoe kan ik dat voor of tijdens een gesprek inschatten? 
  • Hoe kom ikzelf qua communicatiestijl over op anderen?
  • Hoe kan ik bovenstaande kennis benutten om makkelijker te communiceren.

Ernst doet vooraf een belofte: na afloop ga je naar huis met zeker drie praktische tips om nog beter te communiceren en die je de volgende dag direct kunt toepassen.

Wil je vooraf meer informatie over Ernst kijk dan op www.ernstschorfhaar.nl

Er is een maximaal aantal deelnemers van 35 personen voor deze workshop (de helft is gereserveerd voor Beroepsvoorbereiding en Professioneel en Academisch Handelen en de andere helft voor de overige geïntresseerden leden). Mochten meer mensen zich aanmelden, dan zal er een loting plaatsvinden. We hopen je daar te zien!

We zullen om 18:00 uur starten met een diner bij de Hal van de Keuningzaal, waarna de workshop zal beginnen om 18:30 uur in lokaal 3215.0149. Er zijn geen kosten aan deze activiteit verbonden. 

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Onze sponsoren