Ouderdag Ouderejaars

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
P.S.-activiteit
Organisator
Het 135e bestuur der G.F.S.V. "Pharmaciae Sacrum"
Datum en tijd
3 mrt. 2017 12:00 - 18:30

Op vrijdagmiddag 3 maart zal de Ouderejaars Ouderdag van Pharmaciae Sacrum plaatsvinden. Deze dag wordt speciaal georganiseerd voor masterstudenten en hun ouders. 

De Ouderdag zal beginnen met een lunch in de hal bij de Keuningzaal. Daarna zal er een plenaire opening zijn in de Boeringzaal. Opleidingsdirecteur prof. dr. Martina Schmidt zal iets over de opleiding vertellenVervolgens zal prof. dr. Katja Taxis een mini-college geven over polyfarmacie bij ouderen. Na de pauze zullen jullie in groepen worden opgedeeld en een rondleiding krijgen over de faculteit. Hierbij zullen verschillende vakgroepen worden bezocht. Ook zul je samen met je ouders een klein practicum 'Recepteerkunde' volgen. Hier zullen jij en je ouders kennismaken met het maken van bijvoorbeeld zalfjes of een hoestdrank. De dag wordt afgesloten met een borrel in 'het Zwarte Schaap', Schuitendiep 52, op loopafstand van de faculteit.

Wil jij je ouders graag laten zien wat jij precies studeert en waar jij dagelijks rondloopt, meld je dan aan! Aanmelden is mogelijk tot en met maandag 20 februari. De kosten voor de Ouderdag zijn €7,- per persoon, inclusief lunch en borrel. Bij het aanmelden kun je maximaal 2 ouders of andere familieleden aanmelden als introducées. 

Let op: er is een maximum van 80 deelnemers. Vol=vol.

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Onze sponsoren