NIA Lunchlezing

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
P.S.-activiteit
Organisator
Het 136e bestuur der G.F.S.V. ''Pharmaciae Sacrum''
Datum en tijd
23 nov. 2017 12:00 - 13:30

NIA Lunchlezing

Quality Systems
Binnen een farmaceutische productie omgeving kennen we veel processen die gebruikt worden om een product te kunnen maken voor de patient. Al deze processen, vooraf gedocumenteerd vormen het kwaliteits systeem ( Quality System). Een ingewikkeld, maar zeer belangrijk ondewerp waar een kwaliteitsafdeling in de farmaceutische industrie dagelijks mee te maken heeft. 

De volgende vragen zullen aan bod komen:
Hoe bouw je een goed kwaliteitssysteem?
Hoe zorg je dat deze voldoet en blijft voldoen aan de gestelde eisen van overheden en de eigen (corporate) bedrijfspolicies?
Hoe weten medewerkers welke procedures ze moeten volgen?
Welke IT systemen worden gebruikt om goed met de systemen te kunnen werken?
Hoe meet je de kwaliteit van je kwaliteitsysteem en hoe manage je dat binnen de organisatie?

Gertjan Horsthuis is nu werkzaam als Director Site Quality bij Astrazeneca Biologicas en hij zal zijn ervaringen delen komen spreken namens de vereniging van Nederlandse Industrie Apothekers, voorafgaand aan de lunchlezing zal een lunch worden aangeboden.

Het maximaal aantal deelnemers is 35. Mocht het maximale deelnemeraantal worden overschreden, dan zal er worden geloot. In dit geval zal ook 50% van de plaatsen gereserveerd zijn voor BV en PAH. Als er minder dan 50% van de deelnemers deze activiteit niet willen doen voor BV of PAH, dan zal dit aantal worden aangevuld met mensen die dit wel voor BV of PAH willen doen. De lunch zal plaatsvinden bij de hal bij de Keuningzaal en de lunchlezing in lokaal 3215.0149.

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Onze sponsoren