Lustrumsymposium

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
P.S.-activiteit
Organisator
27e Lustrumcommissie
Datum en tijd
15 feb. 2017 09:00 - 17:00
Locatie
Hampshire Hotel - Plaza, Groningen

Het Symposium zal plaatsvinden op woensdag 15 februari 2017 in het Hampshire Hotel Plaza te Groningen met het thema ‘Het ultieme farmacon’.Tijdens dit symposium zullen verschillende kanten belicht worden, waarbij vooral gekeken wordt naar onderwerpen waar op dit moment genezing nog niet mogelijk is. Prof. dr. Sabeth Verpoorte zal deze dag de functie vervullen als dagvoorzitter en zorgen dat alle belangrijke vragen gesteld kunnen worden. Als eerste zullen we meegenomen worden in de wondere wereld van stamcellen door Prof. dr. G. de Haan. Hierna zullen de obstakels in de therapie van Alzheimer besproken worden door Prof. dr. P. Scheltens. Dr. S. Nierkens zal ons vertellen over “de gouden eeuw voor Tumorimmunologie”, maar ook Duchenne Muscular Dystrophy is een ziekte waar tot op heden nog geen genezing voor is. Hopelijk kan Prof. dr. A.M. Aartsma-Rus ons meer vertellen over deze ziekte, waarbij zij als titel voor haar stuk heeft gekozen voor “Verstoppertje spelen met het dystrofine gen”. Prof. dr. G.J. Verkerke zal ons meer vertellen over de biomedische productotwikkelingen, waarna wij verder ingaan op eHealth met behulp van het Wenckebach Instituut. Als laatste zal Prof. dr. S.E.J.A. de Rooij ons nog vertellen over de ouderengeneeskunde. Hierna zullen wij nog afsluiten met een borrel in het Hamsphire Hotel-plaza Groningen waarbij nagepraat kan worden over hoe we kunnen streven naar onsterfelijkheid.

Het programma is hier te vinden. Leden van Pharmaciae Sacrum kunnen zich hier aanmelden. Niet-leden en alumni van P.S. kunnen zich aanmelden via het onderstaande aanmeldingsformulier. Inschrijven voor het symposium kan t/m 13 februari 2017. Het symposium kost €75,- voor apothekers. Tevens is er een accreditatie aangevraagd voor 5 uren. Wanneer u alumnus bent bij P.S. dan kost het Wetenschappelijk Symposium €25,-. Wilt u meer weten over het alumnuslidmaatschap van P.S., klik dan hier

Er is een maximaal aantal deelnemers van ongeveer 50 personen voor het Lustrumsymposium (de helft is gereserveerd voor beroepsvoorbereiding en PAH en de andere helft voor andere geïnteresseerde leden). Mochten meer mensen zich aanmelden, dan zal er een loting plaatsvinden op 8 februari. We hopen je daar te zien!

Voor leden die de cursus FaTEM volgen is het symposium verplicht. Deze leden hoeven zich niet aan te melden. 

 

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Onze sponsoren