Lunchlezing Pharmalead

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
P.S.-activiteit
Organisator
Het 136e bestuur der G.F.S.V. ''Pharmaciae Sacrum''
Datum en tijd
12 dec. 2017 11:30 - 13:00

Lunchlezing Pharmalead

Pharmalead is het grootste team interim apotheekprofessionals van Nederland.

Wanneer er binnen een apotheek een tijdelijk of structureel personeelstekort ontstaat, wordt de druk op de werkvloer hoger. Als apotheker kan je de patiënt dan niet altijd meer de farmaceutische zorg bieden die je zou willen. Om de werkdruk te verlichten, huren steeds meer apotheken de enthousiaste en bekwame apothekers van Pharmalead in. Pharmalead apothekers zijn onder andere werkzaam in de openbare apotheek, de poliklinische apotheek, ziekenhuisapotheek, instellingsapotheek en bereidingsapotheek. Bij Pharmalead kun je na je studie in korte tijd veel ervaring opdoen, waarbij ervaren en minder ervaren apothekers met elkaar optrekken en van elkaar leren.

Tijdens de lezing zal een apotheker in de registratiefase vertellen over haar ervaring bij Pharmalead. We gaan in op voorbeelden uit de dagelijkse praktijk. Welke situaties kom je tegen als je in een apotheek werkt? En hoe zou jij daar mee omgaan? Een ervaren apotheker licht toe hoe je als starter bij Pharmalead wordt meegenomen om thuis te raken in de diversiteit die Pharmalead te bieden heeft. Zo kunnen ambitieuze, net afgestudeerde apothekers een Traineeship volgen waarbij je nauw samenwerkt met een ervaren apotheker die je de fijne kneepjes van het vak leert. Vervolgens heb je voldoende ervaring om zelfverzekerd aan de slag te kunnen als apotheker. Wil je je ook oriënteren op de arbeidsmarkt en na je studie veel ervaring opdoen bij een team met enthousiaste, bevlogen apothekers? Dan mag je deze lezing zeker niet missen.

De lunchlezing zal plaatsvinden van 12 tot 13 uur in lokaal 3215.0149. Van te voren zal een gratis lunch worden aangeboden van half 12 tot 12 in de hal bij 3215. Deze activiteit kan meetellen voor Beroepsvoorbereiding II en III en voor PAH. Wanneer de activiteit vol zit zal er worden geloot op 8 december. 

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Onze sponsoren