RijWielPrestatieTocht

About this event

Category
P.S.-activity
Date and time
May 20, 2017 09:30 - 20:00

RijWielPrestatieTocht

Op zaterdag 20 mei vindt de oudste activiteit van P.S. plaats: De RijWielPrestatieTocht! Met dit jaar als thema: CSI Groningen. Gedurende deze spannende editie van de fietstocht zal in teams door de stad, maar voornamelijk toch ook door het ommeland gefietst worden en moeten een aantal opdrachten volbracht worden. Met het uitvoeren van deze opdrachten kunnen hints en punten verdiend worden om uiteindelijk de moord op te LOSsen.

Om 9:30 uur zal de start van het eerste team plaatsvinden. Iedereen wordt dan ook met een fiets bij de chromosomen verwacht.

In de middag vinden de HighLandGames plaatst, nadat er geluncht is. Daarna zal er gedineerd worden bij ’t Feithhuis en kan op de borrel bij Café de Drie Uiltjes nagesproken worden over de tocht.

Voor maar 10 euro kun je al deelnemen. De lunch, het diner en de borrel zijn bij deze prijs inbegrepen! Schrijf je snel met je team (4-6 personen) in en mail vervolgens de teamnaam en de namen van je teamleden naar los1617ps@gmail.com. Het maximaal aantal deelnemers dat kan deelnemen is 50.

 

Wij hebben er heel veel zin in. Tot dan!

Participants

Please login to view all participants